Image of Lenka Termerová

Lenka Termerová

Sorry, couldn't find any biography for Lenka Termerová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 12, 1947
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Tvář pod maskou 1971-01-08
Latest Project:
Movie Zátopek 2021-08-12
Known For
Poster of Zátopek
Poster of Svatojánský věneček
Poster of Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
Poster of Jak se naučit švédsky
Filmography
Movie Zátopek Unknown 2021-08-12
Series Anatomie života Unknown 2021-01-26
Movie Kluci z hor pošťačka 2018-05-03
Movie Svatojánský věneček matka 2015-12-25
Series Doktoři z počátků Unknown 2013-06-25
Series We love Czechia self 2013-04-07
Movie Děti noci Unknown 2008-09-25
Movie O ševci Ondrovi a komtesce Julince vdova Verpánková 2005-12-18
Movie The Prince & Me Danish Woman in Crowd 2004-03-28
Movie Paní Mlha Unknown 2000-04-23
Movie Ani málo, ani moc sociální pracovnice 1999-01-01
Movie O zámku v podzemí Unknown 1998-03-21
Movie O princezně, která nesměla na slunce Unknown 1996-01-05
Movie ...ani smrt nebere! Unknown 1996-05-02
Series Život na zámku Unknown 1995-12-11
Movie How to Deserve a Princess rybářka 1995-02-22
Movie Plivnik Mother Koubová 1990-01-01
Movie Cesty ze slepých map Unknown 1989-01-01
Movie Where the Early Bird Catches the Worm Mother 1987-03-01
Movie Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami Unknown 1986-01-01
Movie Winning Quietly Sedivá 1986-03-01
Movie Když hraje klarinet Unknown 1985-01-01
Movie Prague: The Restless Heart of Europe Unknown 1985-02-06
Movie Tři princezny tanečnice Maid 1984-01-01
Movie Hrátky Unknown 1983-01-01
Movie Navždy do dálek Tichomoří Unknown 1983-01-01
Movie Šťastný domov Unknown 1982-01-01
Movie O brokátové růži a slavíku z perleti Unknown 1982-03-18
Movie The Young Man and Moby Dick Tehotná delnice 1979-07-01
Movie Jak se naučit švédsky Unknown 1979-01-01
Movie Babička je ráda Tonička (nevěsta) 1978-06-07
Series Žena za pultem Jiřinka 1977-12-10
Series Kamenný řád Unknown 1975-01-01
Movie Košilka Unknown 1974-01-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie Tvář pod maskou Unknown 1971-01-08