Image of Jana Hlaváčová

Jana Hlaváčová

Sorry, couldn't find any biography for Jana Hlaváčová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 26, 1938
Movie/TV Credits:
72
First Appeared:
In the movie When the Woman Butts In 1960-01-01
Latest Project:
Series Jseš mrtvej, tak nebreč 2011-10-02
Known For
Poster of Operation Silver A
Poster of Jak básníci neztrácejí naději
Poster of Hvězda života
Poster of Kníže
Filmography
Series Jseš mrtvej, tak nebreč Unknown 2011-10-02
Movie Visible World matka 2011-08-18
Series Dokonalý svět Alžběta, vypravěčka, redaktorka 2010-09-01
Movie Operation Silver A Nohýnková 2007-01-06
Movie Tři životy Unknown 2007-12-24
Movie Všechno nejlepší! tetička 2006-06-01
Movie Angel vdova Kožíšková 2005-11-03
Movie Ruth to vidí jinak babička 2005-11-06
Movie Jak básníci neztrácejí naději Tonička 2004-01-22
Movie Vladimír Menšík – 75 Unknown 2004-10-09
Movie Non Plus Ultras matka 2004-08-04
Movie Vůně vanilky Unknown 2002-05-05
Series Pohádky z lesa Unknown 2001-01-01
Movie Na zámku Olga st. 2000-01-09
Movie O princezně z Rimini Unknown 1999-12-19
Movie Hvězda života Unknown 1998-12-24
Movie Modrá krev Unknown 1995-01-01
Series Z hříček o královnách císařovna Alžběta, zvaná Sisi 1994-01-01
Movie Hrad stínů Unknown 1994-01-01
Movie Učitel tance Head nurse 1994-01-26
Movie Sedmero krkavců matka 1993-01-01
Movie Konec básníků v Čechách Tonička 1993-07-22
Movie Pravda a lež Unknown 1992-01-01
Movie Variácie slávy Cisárovna Mária Terézia 1991-01-01
Series Druhý dech Unknown 1989-10-01
Movie Vážení přátelé, ano Anděla 1989-09-30
Series Rodáci Petrova matka 1988-01-10
Series A Prague Underworld Unknown 1988-04-02
Movie How Poets Are Enjoying Their Lives Tonička 1988-06-01
Series Cirkus Humberto Unknown 1988-12-04
Movie Lion with a White Mane Zdena 1987-12-01
Movie Ohnivé ženy mezi námi vdova po parukáři Marta 1987-12-29
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Ohnivé ženy se vracejí Unknown 1986-12-29
Movie Veronika Bozena Nemcová 1986-05-01
Movie Cizí holka učitelka 1984-01-01
Series Povídky malostranské Unknown 1984-01-01
Movie The Martyrdom of St. Sebastian La mère 1984-02-12
Movie Tažní ptáci Kárová 1984-01-29
Movie Naši furianti Markytka 1983-01-01
Movie Ohnivé ženy Unknown 1983-12-29
Series Vyhnanství Unknown 1982-01-01
Movie Spor herečky Kvapilové Hana Kvapilová 1982-01-01
Movie The Third Prince královna Země lva 1982-12-01
Series Pouť králů Drahomíra 1982-01-01
Movie Po rozvodu Unknown 1981-01-01
Movie V zámku a podzámčí Unknown 1981-12-24
Movie Concert at the End of Summer Josefina Kounicová 1980-07-16
Movie Život je tvrdolín Unknown 1979-01-05
Movie Zrcadlení Unknown 1978-04-01
Movie Ztrácím tě, lásko Unknown 1978-06-10
Movie Ikarův pád Unknown 1977-01-01
Movie Ráno budeme moudřejší Unknown 1977-06-15
Series Byl jednou jeden dům Jana Hlaváčová 1975-01-05
Movie This Is How Love Begins... Unknown 1975-10-31
Series Chalupáři Jarča Krbcová 1975-11-23
Movie Na konci světa Jezberová 1975-12-01
Movie Sirius Kalasova 1975-11-01
Movie Půlpenny Unknown 1974-01-01
Movie The Secret of a Great Narrator Unknown 1972-04-28
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie Zvláštní případ Růža 1971-01-01
Movie Kníže Unknown 1969-01-01
Movie Buřič Jejího Veličenstva Unknown 1969-04-16
Movie Královský omyl Unknown 1968-12-30
Movie Někoho jsem zastřelil Unknown 1967-02-15
Series Eliška a její rod Unknown 1966-02-16
Movie Prosím, nebudit! Unknown 1962-05-17
Movie Florián Baruška 1961-12-22
Movie The Night Guest Unknown 1961-09-29
Movie When the Woman Butts In Mefistofela 1960-01-01
Movie Všude žijí lidé Eva Filipová 1960-12-15