Image of Kryštof Hádek

Kryštof Hádek

Nejmladší ze tří synů dokumentaristky Jany Hádkové (starší bratr Matěj je také herec) se objevil před kamerou v menších rolích už jako dítě. Proslavil se jednou ze dvou hlavních rolí - pilota Vojtíška - ve snímku režiséra Jana Svěráka Tmavomodrý svět. Studoval státní konzervatoř, kterou nedokončil, rok a půl studoval herectví v Anglii na dramatické škole LAMDA. V Praze ho můžeme vidět především na jevišti divadla Rokoko (After Dinner, Libertin, Rychlé šípy 2, Don Juan, Bratři lví srdce, Blasted) a je členem úspěšné divadelní společnosti Studio Dva (hry: Absolvent a Den Jako Stvořený Pro Lásku - hraje se v divadle Palace a nebo Švandově divadle). Byl nominovám na Českého Lva za nejlepší herecký mužský výkon ve vedlejší roli, za film Tmavomodrý svět (2001). Věnuje se dabingu, např. animovaný Strašpytlík, nebo Holky to chtěj taky. Meziseriály ve kterých se objevil je seriál Přízraky mezi námi (2000), nebo právě natáčející seriál Edisoni (2008). Dále hrál ve filmu Experti (2006) postavu maturanta Oskara, režie Karel Coma. V roce 2008 také ztvárnil roli loupežníka ve filmu Máj. V roce 2010 byl zařazen Evropskou organizací pro propagaci a export filmů European Film Promotion (EFP) do seznamu Shooting Stars 2010.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 10, 1982 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
53
First Appeared:
In the movie Ze života pubescentky 2000-03-26
Latest Project:
Movie Prvok, Šampón, Tečka a Karel 2021-07-29
Known For
Poster of Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Poster of Hurricane
Poster of Crossing Lines
Poster of Cesty do krajin půlnočního slunce
Filmography
Series Božena Jaroslav Pospíšil 2021-01-03
Movie Prvok, Šampón, Tečka a Karel gay 2021-07-29
Movie Ach, ta láska nebeská… Unknown 2020-03-14
Movie Droneman Pavel 2020-02-06
Movie Bourák 2020-06-11
Movie 3Bobule Honza 2020-06-25
Movie O vánoční hvězdě Bezejmenný 2020-12-24
Series Mongolsko – země modrého nebe Commentary (voice) 2020-09-03
Series Všechno je jinak Král 2019-03-28
Movie The Cage Daniel Baxa 2019-05-19
Movie Úhoři mají nabito Karlos 2019-02-21
Movie První akční hrdina Unknown 2019-10-17
Movie Owners Pan Čermák 2019-11-21
Series Rabbies Pavel Rogl 2018-01-01
Movie The Girl Behind the Mirror 2018-02-11
Movie Čeští trampové v Americe Commentary (voice) 2018-06-19
Movie Backstage režisér 2018-03-15
Movie Hurricane Josef 2018-09-07
Series Svět pod hlavou Unknown 2017-01-02
Movie Interlude In Prague Johan Bohac 2017-05-25
Movie Hlas pro římského krále Karel IV. 2016-05-15
Movie Deckname Holec Jan David 2016-07-15
Movie Prázdniny v Provence Filip Stárka 2016-09-15
Movie The Oddsockeaters Hihlík 2016-10-20
Movie RINO – Příběh špiona Commentary (voice) 2016-09-29
Movie The Snake Brothers Kobra 2015-02-19
Movie Chasing Fifty mladý Kuna 2015-12-24
Movie Korunní princ Princ Karel 2015-12-24
Movie Under the Skin The Swimmer 2014-03-14
Series The Lens Roman Kadlec 2014-04-28
Series The Invisibles Robert Vydra 2014-09-05
Series Život a doba soudce A. K. Mgr. Sehnal 2014-09-01
Movie Čtyřlístek ve službách krále Lojzík (voice) 2013-02-28
Movie Touchless Richard 2013-03-28
Movie August Fools Adam Černý 2013-10-04
Movie Godfather's Story Unknown 2013-10-24
Series Crossing Lines David Brosnek 2013-08-22
Movie Signál Kája 2012-02-16
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie A Son's War Jan Wiener 2009-06-24
Movie Grapes 2 Honza 2009-10-21
Series Cesty do krajin půlnočního slunce Narrator (voice) 2009-12-23
Movie 3 Seasons in Hell Ivan Heinz 2009-11-26
Movie Grapes Honza 2008-03-27
Movie May Valdemar 2008-08-21
Series Raw Pavel Rebien 2008-09-08
Movie Crash Road Honza 2007-11-22
Movie Chyťte doktora strážmistr Barták 2007-11-29
Movie Tři životy 2007-12-24
Movie Experti Oskar 2006-02-09
Movie Lojzička je číslo Unknown 2006-04-17
Movie Dark Blue World Karel Vojtíšek 2001-05-17
Movie Ze života pubescentky Rafael 2000-03-26