Image of Matěj Hádek

Matěj Hádek

Matěj Hádek patří mezi nejvýraznější talenty mladší herecké generace. Jeho první velkou filmovou příležitostí byla role Tédy ve filmu Ivana Vojnára Cesta pustým lesem (1997). Vytvořil řadu zajímavých charakterů v televizních filmech (Malovaný děti, Pátek čtrnáctého, Z rodinného alba). On sám si nejvíce cení role Pajdy ve filmu Jiřího Svobody Udělení milosti se zamítá.A také jeho nezaměněná role mladého "hooligana" ve filmu Non Plus Ultras. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka. Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka.  Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 29, 1975 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
39
First Appeared:
In the movie Mystery of the Puzzle 1993-05-01
Latest Project:
Movie Přání Ježíškovi 2021-11-11
Known For
Poster of Přání Ježíškovi
Poster of Zkáza Dejvického divadla
Poster of Udělení milosti se zamítá
Poster of Hospoda
Filmography
Movie Přání Ježíškovi Unknown 2021-11-11
Movie O vánoční hvězdě Bílý trpaslík 2020-12-24
Movie Úhoři mají nabito Dave 2019-02-21
Series Zkáza Dejvického divadla Matěj Hádek 2019-03-04
Movie What Men Want Čestmír 2018-09-20
Movie Návštěvy u pana Greena Ross Gardiner 2017-05-06
Series Dáma a Král vyšetřovatel Prokop Král 2017-10-22
Movie Strašidla režisér Málek 2016-08-18
Series I, Mattoni Harry 2016-09-02
Movie The Snake Brothers Užovka 2015-02-19
Series Mamon Petr Vlček 2015-10-25
Series Jan Hus Jan Hus 2015-05-29
Movie Storyteller Rott 2014-11-06
Movie Případ pro rybáře Podpěra 2013-01-20
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie The Messenger Petr 2012-10-18
Movie Goat Story With Cheese (voice) 2012-10-25
Series Jseš mrtvej, tak nebreč Unknown 2011-10-02
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie Kráska a netvor 1950 mladší STB 2011-10-23
Series Poste restante Unknown 2010-02-26
Series Kriminálka Staré Mesto Andy Němec 2010-09-20
Movie Láska rohatá vandrák Vitouš 2009-12-24
Series Maharal – Tajemství talismanu Unknown 2008-01-05
Movie Opouštíme ráj Commentary (voice) 2008-02-07
Movie Goat Story Kuba 2008-10-16
Movie Maharal – Tajemství talismanu ppor. PhDr. Knapp 2007-02-15
Series Náves Unknown 2006-02-15
Series Poslední sezona Macháček 2006-10-20
Movie Restaurace U Prince princ Filip II. 2005-12-25
Movie Non Plus Ultras Vočko 2004-08-04
Movie Pátek čtrnáctého Sláma 2003-01-26
Movie Vůně vanilky Unknown 2002-05-05
Movie Udělení milosti se zamítá 2002-06-09
Movie Elixír a Halíbela Honza 2001-04-16
Movie O třech ospalých princeznách Unknown 1999-01-01
Movie The Way Through the Bleak Woods 1997-10-09
Series Hospoda Bureš 1996-06-30
Movie Mystery of the Puzzle Losna 1993-05-01