Image of Jiří Pomeje

Jiří Pomeje

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Pomeje. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 13, 1964 In České Budějovice, Československo
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie Odpouštím ti, tatínku 1985-01-01
Latest Project:
Movie Angelique 2013-12-18
Known For
Poster of Bad Joke 4
Poster of Million Dollars
Poster of Laskavý divák promine
Poster of Střecha nad hlavou
Filmography
Movie Angelique Cul-de-Bois 2013-12-18
Movie Bad Joke 4 kuchař Lojza 2013-10-10
Movie Million Dollars Arek 2011-05-13
Movie Kameňák 2 Unknown 2004-01-22
Movie Andělská tvář Filip de Mornay 2002-03-14
Movie Zvonící meče Hugo 2001-01-01
Movie Hanele Officer 1999-11-04
Movie Zkřížené meče Hugo 1998-01-01
Movie O perlové panně vůdce loupežníků 1998-04-08
Movie O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli Unknown 1996-09-05
Movie Playgirls Tom Rodr 1995-03-02
Movie Playgirls 2 Tom Rodr 1995-04-13
Series Laskavý divák promine Karel Frič 1994-01-01
Movie Čekání na Patrika Honza 1990-01-01
Movie Nothing Really Happened Merhaut 1989-01-19
Movie Střecha nad hlavou Unknown 1987-12-25
Movie Odpouštím ti, tatínku Unknown 1985-01-01