Image of Andrey Zibrov

Andrey Zibrov

Sorry, couldn't find any biography for Andrey Zibrov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 5, 1973 In Leningrad, USSR, [now Saint Petersburg, Russia]
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Горько! 1998-04-17
Latest Project:
Series Шеф 2012-06-18
Known For
Poster of Шеф
Poster of The Saboteur
Poster of Kamikaze Diary
Poster of Imperiya pod udarom
Filmography
Series The White Guard Александр Брониславович Студзинский 2012-03-03
Series Шеф Сергей Сельцов 2012-06-18
Movie Strategic operational 2: Combine 2009-01-01
Movie В сторону от войны 2009-04-30
Movie Parents' day 2008-11-09
Series CU Bannikov ("Banya") 2006-03-13
Series Фаворский 2005-03-28
Series The Saboteur Osobist 2004-09-07
Movie Kamikaze Diary 2003-06-06
Movie Ниро Вульф и Арчи Гудвин: Дело в шляпе Persival Braun 2002-01-04
Series Special Squad Shakhmametyev aka Shakh 2002-03-25
Movie Ниро Вульф и Арчи Гудвин: Пока я не умер Persival Braun 2001-01-01
Series Ниро Вульф и Арчи Гудвин Персиваль Браун 2001-12-31
Series Imperiya pod udarom Агеев / "Топаз" 2000-10-05
Movie Woman's Own Kostya 1999-04-06
Movie Горько! Егор, жених Люси, военный / датский принц / воздушный гимнаст Цыганов 1998-04-17