Image of Giannis Fyrios

Giannis Fyrios

Sorry, couldn't find any biography for Giannis Fyrios. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 23, 1913 In Andros, Greece
Movie/TV Credits:
53
First Appeared:
In the movie Μαύρη Γη 1952-01-01
Latest Project:
Series Παππούδες εν δράσει 2000-10-13
Known For
Poster of Ulysses' Gaze
Poster of Η δημοκρατία του νέφους
Poster of Ο Παλιάτσος
Poster of Τόσα Ονειρα στους Δρόμους
Filmography
Series Παππούδες εν δράσει Σπύρος 2000-10-13
Movie Ulysses' Gaze Servant 1995-10-12
Series Όλη η δόξα... Όλη η χάρη... Unknown 1989-01-28
Movie Μιμή η ερωτιάρα Unknown 1989-03-02
Movie A Leftist Night's Dream 1987-10-01
Movie Ταξί αγάπη μου 1986-01-01
Series Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του Unknown 1985-02-14
Series Ακυβέρνητες Πολιτείες 1985-01-11
Movie Μήτσος ο Ρεζίλης Lawyer 1984-01-01
Movie Loaf and Camouflage ‎retired‎ Senior Officer 1984-10-01
Movie Αλλού παπάς αλλού τα ράσα του 1983-01-01
Movie Η δημοκρατία του νέφους 1983-01-01
Movie Σιδηρά κυρία bus passenger 1983-06-09
Movie Το παιδί του σωλήνα Unknown 1982-01-01
Movie Ο αυτάκιας 1982-01-01
Movie Ο Ρεπόρτερ Unknown 1982-01-01
Movie Και Ο Πρώτος Ματάκιας 1982-07-08
Movie Πάτερ Γκομένιος waiter 1982-02-28
Movie Της Πολιτσμάνας το... Κάγκελο!! Uncle 1981-01-01
Movie Nelly, the Spy Unknown 1981-11-11
Movie Ο τελευταίος... άντρας Kosmas' father 1981-01-01
Movie Γεύση από Ελλάδα Gerasimos 1980-01-01
Movie The Bald Student Odysseas 1979-01-01
Movie Wandering 1979-11-15
Movie Ο Παλαβός Κόσμος του Θανάση Unknown 1979-03-19
Movie The Travelling Players Accordionist 1975-07-01
Movie The Man Who Ran a Lot Unknown 1973-01-01
Movie Ιπποκράτης Και Δημοκρατία 1972-09-29
Movie Hero Bunker Unknown 1972-01-01
Movie Υβ!... Υβ!... 1972-01-01
Movie Πώς Καταντήσαμε Σωτήρη!.. Unknown 1972-01-10
Movie Ο Φαφλατάς Dionysis Conte Rosa 1971-01-27
Movie What Did You Do in the War, Thanassi? judge 1971-09-23
Movie Προκόπης ο απρόκοπος Unknown 1969-01-01
Movie Ησαΐα, μη Χορεύεις Soutzoukoglou 1969-07-27
Movie Καπετάν φάντης μπαστούνι 1968-01-01
Movie Ο Παλιάτσος Unknown 1968-10-05
Movie Η Αγάπη Μας spectator 1968-03-25
Movie Τόσα Ονειρα στους Δρόμους Unknown 1968-05-17
Movie Μανωλάκης ο Τέντυ Μπόυς Unknown 1967-01-01
Movie Κοκοβιός και Σπάρος στα Δίχτυα της Αράχνης 1967-01-01
Movie Η κόρη μου η ψεύτρα Unknown 1967-01-01
Movie Η προξενήτρα Unknown 1966-01-01
Movie The 7th Day of Creation Unknown 1966-02-08
Movie Oh, If I Only Were a Man Stella's boss #3 1966-01-01
Movie Ladies of the Courtyard Unknown 1966-04-09
Movie Φως... Νερό... Τηλέφωνο, Οικόπεδα με Δόσεις lawyer 1966-08-27
Movie Ο μετανάστης 1965-09-01
Movie Taxi Driver Unknown 1962-01-01
Movie Μην Ερωτεύεσαι Το Σάββατο... policeman 1962-01-01
Movie Νταντά με το Ζόρι Unknown 1959-05-31
Movie Θα σε περιμένω πάντα Unknown 1954-06-15
Movie Μαύρη Γη Yakoumis 1952-01-01