Image of Jiří Krampol

Jiří Krampol

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Krampol. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 11, 1938
Movie/TV Credits:
72
First Appeared:
In the movie Taková láska 1959-10-02
Latest Project:
Movie Bastardi 4: Reparát 2022
Known For
Poster of Karel je Gott
Poster of Grapes 2
Poster of Nahota na prodej
Poster of Záhořanský hon
Filmography
Movie Bastardi 4: Reparát Dostál 2022
Movie Stáří není pro sraby Kňour 2022
Series Kameňák Jirka Fousek 2019-02-22
Series Karel je Gott Himself 2019-07-13
Movie Tajemství pouze služební notář - Povídka druhá: Tajemství zpovědní 2016-05-24
Series We love Czechia self 2013-04-07
Series Zpátky se Sobotou Self (archive footage) 2012-09-07
Movie Bastardi III Dostál starší 2012-09-20
Movie Bastardi 2 Dostál starší 2011-10-27
Movie Grapes 2 Pavel Kocúrik 2009-10-21
Movie Andělská tvář Majordomo 2002-03-14
Movie Waterloo po česku Michal, Divoký, Bimbo, Rozvinul, Hruška / de Grouchy 2002-09-12
Series Pra Pra Pra... praotec Čech 2000-09-04
Movie Boomerang Frantisek Jezek 1997-01-29
Movie Den, kdy unesli papeže šerif Schwarz 1995-01-01
Series Sins for Detective Show Viewers Unknown 1995-01-01
Movie Dangerous Prey Bronik 1995-11-28
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Movie Deset malých běloušků Unknown 1993-01-01
Movie Nahota na prodej polda 1993-01-28
Movie Král Ubu Unknown 1990-01-01
Series A Prague Underworld Unknown 1988-04-02
Movie Za svědka půjde počítač Unknown 1987-01-01
Movie O princezně na klíček Herkules Urzus 1987-01-01
Movie Forbidden Dreams Hejtmánek 1987-09-01
Movie Wolf's Hole Alan's Father 1987-02-01
Movie Jak se mele babí hněv písničkář 1986-01-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře Unknown 1986-02-09
Movie O chytrém Honzovi Kvadrát (voice) 1985-01-01
Movie O princezně, která ráčkovala Pan rádce 1984-01-01
Series Malý pitaval z velkého města poručík Lubor Krejcárek 1983-11-26
Series Život bez konca Unknown 1982-01-01
Series Poručík Petr Unknown 1981-01-01
Movie Vrabci z devátého poschodí Unknown 1981-01-01
Movie Hra o královnu Unknown 1981-03-13
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí Unknown 1981-03-23
Movie Kotva u přívozu Střihač 1980-01-01
Movie Snídaně v pánském pyžamu Unknown 1980-01-01
Movie Triptych o láske Baldoccio 1980-04-21
Movie Silnější než strach Unknown 1979-01-01
Movie O zakleté princezně Unknown 1979-03-21
Movie Zlaté rybky Unknown 1978-04-01
Movie Pumpaři od Zlaté podkovy pumpař Mojmír Karafa 1978-12-22
Movie Štipku soli Unknown 1977-01-01
Movie Tam kde hnízdí čápi Unknown 1976-03-26
Movie Our Gang Franta 1976-10-16
Movie Boty plné vody Matourek 1976-12-17
Movie Sedmého dne večer Unknown 1975-01-31
Movie Operation: Daybreak Unknown 1975-11-01
Movie Na konci světa desátník Koubek 1975-12-01
Movie Vodník a Zuzana Unknown 1974-01-01
Movie Sokolovo Karel Horák 1974-01-02
Movie Vysoká modrá zeď Unknown 1973-01-02
Movie Evil Night Tony Karpísek 1973-12-14
Movie Oasis Kaiser 1972-08-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie Zlatá svatba traktorista a vedoucí pionýrů Ferda Pařízek 1972-06-02
Movie Women Offside Jelínek 1971-03-27
Movie Chance Unknown 1971-06-11
Movie Prince Bajaja Unknown 1971-12-17
Movie Smrť Pavla Duchaja Unknown 1969-04-22
Series Záhada hlavolamu Unknown 1969-12-24
Movie Záhořanský hon Unknown 1968-01-01
Movie Maratón Unknown 1968-12-31
Movie Pasťák Holub 1968-01-01
Movie Kočky neberem Eman (voice) 1967-03-10
Movie Every Young Man voják 1966-05-13
Movie Neklidnou hladinou Unknown 1963-03-22
Movie Three Wishes Unknown 1963-06-21
Movie Žalobníci Accordionist 1961-05-12
Movie Pochodně Mladík 1961-03-10
Movie Taková láska Student 1959-10-02