Image of Pavel Rímský

Pavel Rímský

Sorry, couldn't find any biography for Pavel Rímský. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 28, 1949
Movie/TV Credits:
33
First Appeared:
In the movie Hry lásky šálivé 1971-10-22
Latest Project:
Series Anatomie života 2021-01-26
Known For
Poster of Jako letní sníh – Život J. A. Komenského
Poster of The Czech Century
Poster of Čapkovy kapsy
Poster of Nové objevy ve starém Egyptě
Filmography
Series Anatomie života Unknown 2021-01-26
Movie Jako letní sníh – Život J. A. Komenského 2021-01-04
Movie Případ mrtvého nebožtíka Vlk 2020-01-16
Movie Bitva o Ostravsko 1945 Commentary (voice) 2019-06-15
Movie Špindl 2 2019-12-05
Movie Poslední útěk Jeronýma Pražského 2018-05-29
Movie Intimate Enemy Unknown 2018-08-16
Movie Hašler... 2017-11-24
Movie Family Film vypravěč 2016-02-18
Movie Runway 06-24 Commentary (voice) 2016-03-21
Series We love Czechia self 2013-04-07
Series The Czech Century Robert Cecil 2013-10-27
Movie Magie Venezuely Commentary (voice) 2012-07-08
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Series Rybí legendy Jakuba Vágnera Commentary (voice) 2011-10-19
Movie An Earthly Paradise for the Eyes náčelník MV 2009-11-19
Movie O království z nudlí a štěstí bez konce král Slavomír 2009-12-26
Movie Tři srdce 2007-12-25
Movie The Ro(c)k con Artists Igor 2006-11-02
Series Bazén Klement Hampl 2005-08-22
Series Nové objevy ve starém Egyptě Commentary (voice) 2004-02-07
Movie Vražda kočky domácí nezaměstnaný Homola 2004-01-25
Movie Pátek čtrnáctého kapitán Charvát 2003-01-26
Movie O Ječmínkovi správčí 2003-01-23
Series České himálajské dobrodružství Commentary (voice) 2003-09-18
Movie Poe a vražda krásné dívky 1996-01-01
Movie Hora jménem Andělská 1993-01-01
Movie Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu Inženýr 1992-10-01
Movie Poslední zastávka smrt 1990-01-01
Movie Citlivá místa 1987-12-19
Movie Rubínová pohádka 1986-01-23
Movie Nikola Šuhaj loupežník 1977-05-01
Movie Hry lásky šálivé 1971-10-22