Image of Eva Holubová

Eva Holubová

Sorry, couldn't find any biography for Eva Holubová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 7, 1959 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
61
First Appeared:
In the movie To můj Láďa... 1981-01-01
Latest Project:
Movie Přání Ježíškovi 2021-11-11
Known For
Poster of Gump – pes, který naučil lidi žít
Poster of Tvoje tvář má známý hlas
Poster of Rudyho má každý rád
Poster of Krásný ztráty
Filmography
Movie Přání Ježíškovi Unknown 2021-11-11
Movie Gump – pes, který naučil lidi žít Unknown 2021-07-22
Movie Cesta domů Unknown 2021-08-19
Series Slunečná Hana Schwartzmüllerová 2020-01-11
Movie Ach, ta láska nebeská… Unknown 2020-03-14
Movie Případ mrtvého nebožtíka Sladká-Kozinová 2020-01-16
Movie Terrorist Eva Součková 2019-04-04
Series Karel je Gott Self 2019-07-13
Series Občanka Lidu 2019-09-03
Movie Tátova volha Vlasta 2018-03-08
Movie My sister's wedding Unknown 2018-04-26
Movie Ten, kdo tě miloval Unknown 2018-11-08
Series Pouť Ivana 2018-10-14
Movie Jak básníci čekají na zázrak Unknown 2016-04-14
Series Tvoje tvář má známý hlas Guest Judge 2016-03-26
Movie Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa Unknown 2016-05-05
Series Wasteland Vašíčková 2016-10-30
Movie The Good Plumber Lubošova matka 2016-10-06
Movie Manžel na hodinu Eliška 2016-12-22
Series Rudyho má každý rád Marie 2015-08-31
Movie Husband to Rent Unknown 2014-12-25
Movie Líbáš jako ďábel Bohunka 2012-05-17
Movie To the Woods Vlasta Papošová 2012-10-04
Movie Když kámen promluví Herself 2011-03-04
Movie Odcházení Erika 2011-01-20
Movie Autopohádky Budarová 2011-03-17
Movie Doktor od jezera hrochů Marie Košvancová - tchýně 2010-02-25
Movie You Kiss Like a God Bohunka 2009-02-12
Movie Operace Dunaj Andrea 2009-07-21
Movie Kukačky Unknown 2008-02-03
Movie Taková normální rodinka Hanáková 2008-04-17
Movie Vohnice a Kiliján Unknown 2007-04-19
Movie The Can ředitelka Mirka 2007-09-27
Movie Taming Crocodiles Jitka Bobulová 2006-01-11
Series 13. komnata Unknown 2006-01-03
Series Náves Unknown 2006-02-15
Movie Holiday Makers matka Jolany 2006-04-20
Movie The Gnome Mother 2005-03-17
Movie The Devil Knows Why Matylda, žena ministra 2003-02-27
Movie Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech Mother 2003-10-25
Movie Pupendo Alena Márová 2003-03-01
Movie Waterloo po česku Divoká 2002-09-12
Series Krásný ztráty Self 2000-02-10
Movie Ene bene Kvěa Laskonová 2000-02-10
Movie Out of the City Vlasta Papošová 2000-10-05
Movie Angel Exit Machatová 2000-10-26
Movie Cosy Dens Učitelka 1999-04-08
Movie Traps Anna 1998-04-16
Movie Buttoners 1997-10-05
Movie Dvě z policejní brašny Unknown 1996-01-01
Series Historky od krbu Unknown 1994-04-05
Movie Requiem for a Maiden Krocová 1992-02-06
Movie The Smoke Běhalová 1991-02-01
Movie The Elementary School Unknown 1991-08-08
Movie Vojtech, Called the Orphan Marie 1990-10-01
Movie Strašidlo cantervillské guvernantka 1989-11-01
Movie Time of the Servants Bohunka 1989-11-01
Movie Quiet Happiness Jana 1986-10-01
Series Černá země Hedva 1985-01-01
Movie To můj Láďa... Unknown 1981-01-01
Movie Daisies for the Lady of the Manor Hanka 1981-09-01