Image of Petra Jungmanová

Petra Jungmanová

Sorry, couldn't find any biography for Petra Jungmanová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 11, 1971 In Kladno, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Den, kdy nevyšlo slunce 2002-01-06
Latest Project:
Series Hlava Medúzy 2021-01-11
Known For
Poster of Případ mrtvého nebožtíka
Poster of Případ dvou básníků
Poster of The Czech Century
Poster of Místo nahoře
Filmography
Series Hlava Medúzy Unknown 2021-01-11
Movie Případ mrtvého nebožtíka Kmoníčková 2020-01-16
Movie Případ dvou básníků sekretářka Hana 2019-02-03
Movie Summer with the gentleman 2019-02-14
Movie Bikers Dagmar 2017-10-19
Series The Czech Century Milada Horáková 2013-10-27
Movie Stín smrtihlava Dagmar Běhounková 2012-07-23
Movie Rules of Lies Unknown 2006-11-29
Series Místo nahoře Unknown 2004-04-05
Movie Dirty Soul Marcela 2004-10-14
Movie Babylon Unknown 2003-02-15
Movie Den, kdy nevyšlo slunce Unknown 2002-01-06
Movie O princezně se zlatým lukem Borka 2002-01-31