Image of Anna Polívková

Anna Polívková

Dcera herce Bolka Polívky a herečky Evelyny Steimarové. Patří k talentům mladé generace. Po studiu pražské státní konzervatoři navštěvovala katedru nonverbálního divadla při HAMU. V roce 1999 odcestovala studovat do Paříže na Mezinárodní školu pohybového divadla. Svou první větší roli dostala ve filmu Juliuse Ševčíka RESTART. O rok pozdějí zazáříla v jedné z hlavních roli filmu ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU, ve kterém ztvárnila postavu Jolany. Nyní ji můžeme vidět na obrazovkach tv v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 24, 1979 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
24
First Appeared:
In the movie The Idiot Returns 1999-02-25
Latest Project:
Movie Přání Ježíškovi 2021-11-11
Known For
Poster of Přání Ježíškovi
Poster of Einstein – Případy nesnesitelného génia
Poster of Deep in Moss
Poster of Sheikh
Filmography
Movie Přání Ježíškovi 2021-11-11
Movie The Greatest Gift Unknown 2021-01-06
Movie Případ mrtvého nebožtíka uklízečka 2020-01-16
Series Einstein – Případy nesnesitelného génia Lenka Vrabcová 2020-10-04
Movie Poslední aristokratka 2019-10-24
Movie Ženská na vrcholu Helena 2019-11-07
Movie My sister's wedding Marie 2018-04-26
Movie Deep in Moss (vypravěč) 2018-02-14
Movie What Men Want Karla 2018-09-20
Movie Špunti na vodě Alice 2017-04-13
Movie Špindl Katka 2017-12-21
Movie Strašidla Učitelka Pávková 2016-08-18
Movie Pohádky pro Emu Klára 2016-11-03
Series Případy 1. oddělení Unknown 2014-01-06
Series Head Over Heels Ema 2014-11-02
Movie Dědictví aneb Kurvaseneříká Anna, Bohušova dcera 2014-02-06
Series Život a doba soudce A. K. Mgr. Malá 2014-09-01
Movie The Blue Tiger TV redaktorka 2012-02-23
Movie Sheikh Unknown 2010-01-31
Movie Holiday Makers Jolana 2006-04-20
Movie Restart 2005-01-10
Movie Through This Night Dora Nemcová 2005-06-30
Series Hotel Herbich Martina 2000-01-10
Movie The Idiot Returns Girl #1 1999-02-25