Image of Eva Jeníčková

Eva Jeníčková

Sorry, couldn't find any biography for Eva Jeníčková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 5, 1964 In Prague, Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Three from the Sea 1979-11-01
Latest Project:
Movie Jak básníci čekají na zázrak 2016-04-14
Known For
Poster of Jak básníci čekají na zázrak
Poster of Sněženky a machři po 25 letech
Poster of How Poets Are Losing Their Illusions
Poster of Three from the Sea
Filmography
Series Modré stíny Termerová 2016-02-28
Movie Jak básníci čekají na zázrak Vendulka 2016-04-14
Movie Clownwise Markéta 2013-11-28
Movie Sněženky a machři po 25 letech Marika Kardová 2008-12-18
Movie Jak básníci neztrácejí naději Vendulka 2004-01-22
Movie Hidden Agenda Svetlana 2002-01-01
Movie Diary of a Sex Addict Tatiana 2001-11-23
Movie Dva na koni, jeden na oslu tanečnice (uncredited) 1987-02-01
Movie How Poets Are Losing Their Illusions Vendulka (Utěšitelka) 1985-04-11
Movie Rumburak Helenka 1984-12-24
Movie Snowdrops and Aces Marika 1983-01-01
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie Three from the Sea Unknown 1979-11-01