Image of Josef Somr

Josef Somr

Sorry, couldn't find any biography for Josef Somr. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 15, 1934 In Vracov, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
131
First Appeared:
In the movie Defendant 1965-04-01
Latest Project:
Series Co se děje kolem nás? 2017-09-06
Known For
Poster of Dum U Zlateho usvitu
Poster of Jak básníci neztrácejí naději
Poster of Případ pro zvláštní skupinu
Poster of Vyvraždění rodiny Greenů
Filmography
Series Co se děje kolem nás? Narrator (voice) 2017-09-06
Movie The Oddsockeaters professor René Kaderábek 2016-10-20
Movie The Blacksmith from Woodham starosta 2013-05-16
Movie Lucky Loser hrobník 2012-12-25
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie Little Witch on a Broomstick ředitel školy kouzel Magistr 2011-09-15
Movie Vodník a Karolínka Hastrbuch 2010-12-26
Movie Dilino a čert Narrator (voice) 2009-12-25
Movie Pamětnice Jára Niederle 2009-11-05
Movie Dum U Zlateho usvitu Prodavač knih 2009-12-25
Series Maharal – Tajemství talismanu Unknown 2008-01-05
Movie Svatba na bitevním poli Antonín Doubrava 2008-01-10
Movie I'm All Good Balun 2008-05-05
Movie Of Parents and Children Father 2008-03-06
Movie Maharal – Tajemství talismanu antikvář Schwarz 2007-02-15
Series Madla a Ťap Narrator (voice) 2007-02-24
Movie Povodeň Arnošt 2005-04-03
Movie Angel rychtář 2005-11-03
Movie Jak básníci neztrácejí naději Libor Ječmen 2004-01-22
Movie Konecná stanica 2004-12-01
Movie Probuzená skála 2004-04-12
Series Nemocnice na kraji města po dvaceti letech 2003-01-01
Series Říkadla Josefa Lady Narrator (voice) 2003-01-01
Series Případ pro zvláštní skupinu Drnek 2003-12-07
Movie Bankrot (2003) 2003-12-26
Movie The Devil Knows Why král 2003-02-27
Movie Zázračné meče Král 2002-02-17
Movie Vyvraždění rodiny Greenů 2002-09-22
Movie Zvonící meče král 2001-01-01
Movie Max, Sally and the Magic Phone Unknown 2001-10-10
Movie Královský slib Unknown 2001-09-13
Movie Velký případ 2000-01-02
Movie Na zámku hrabě 2000-01-09
Series Bubáci a hastrmani Narrator (voice) 1999-12-21
Movie Zkřížené meče král, jeho otec 1998-01-01
Movie Halt, Or I'll Miss! Pecka 1998-03-12
Movie Šermířské pohádky (kolekce) Král, jeho otec 1998-12-28
Movie Spravedlivý Bohumil Unknown 1998-12-31
Series Zdivočelá země Unknown 1997-01-01
Movie Travis Unknown 1997-01-01
Movie Rok na vsi Unknown 1997-01-18
Movie Dvě z policejní brašny Unknown 1997-02-17
Movie Zelňačka Claude Ratinier 1996-03-13
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Series O zvířatech a lidech Hanzel 1994-01-01
Series Laskavý divák promine Father 1994-01-01
Movie Kačenka a zase ta strašidla Unknown 1993-03-15
Movie Helimadoe Unknown 1993-04-08
Movie Konec básníků v Čechách Libor Ječmen 1993-07-22
Movie Paper Sleeve Viktor 1993-08-01
Series Cesty formana Šejtročka Narrator (voice) 1993-12-28
Series Uctivá poklona, pane Kohn pan Blum 1992-01-01
Movie Cerni baroni vedoucí nálevny 1992-06-04
Movie Sbohem, Sokrate Dodo 1991-01-01
Movie Zálety koňského handlíře Unknown 1991-06-22
Movie Hřbitov pro cizince 1991-05-14
Movie Funeral Ceremony 1990-06-01
Movie Eugene among Us 1990-10-01
Movie Evropa tančila valčík 1989-12-29
Movie How Poets Are Enjoying Their Lives Libor Ječmen 1988-06-01
Movie Fools and a Girl 1988-10-10
Movie Dobří holubi se vracejí Primář Dobrotka 1988-12-22
Series Cirkus Humberto kapelník Selnický 1988-12-04
Series Strom pohádek Emperor 1987-01-01
Movie Ghosts of the Dormers Mr. Napakunk 1987-01-15
Movie Mladé víno 1986-02-06
Series Třetí patro Unknown 1986-10-03
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie O chytrém Honzovi Father 1985-01-01
Movie How Poets Are Losing Their Illusions Libor Ječmen 1985-04-11
Movie My Sweet Little Village ředitel Dřevoplechu 1985-08-01
Series Povídky malostranské Unknown 1984-01-01
Movie The Snowdrop Festival kapitán VB Vyhnálek 1984-01-01
Movie The Three Veterans Servác 1984-07-01
Movie Tažní ptáci Karlík 1984-01-29
Movie Švédská zápalka 1983-05-21
Series Pouť králů Jaromír 1982-01-01
Movie Spor herečky Kvapilové Director Schmoranz 1982-01-01
Series Dynastie Nováků Unknown 1982-10-23
Movie Vinobraní 1982-10-14
Movie How the World Is Losing Poets Libor Ječmen 1982-11-01
Movie Attention, Rounds! dezinfektor Kafka 1981-01-01
Movie Jasnovidec Unknown 1981-01-01
Series Ubohý pan Kufalt Beerboom 1981-01-01
Movie Povídka Malostranská Augusta, The Painter 1981-01-01
Movie Half a House Without a Groom Sámek 1981-03-20
Movie Můj nezdolný lev Unknown 1980-01-01
Movie Čas pracuje pro vraha instalatér Antonín Šimandl 1980-02-01
Movie Nebožtíci na bále poslíček nemocnice 1979-01-01
Movie The Ninth Heart Army General 1979-04-01
Movie Silvestr svobodného pána Oskar 1979-01-01
Movie The Secret of Steel City Vent 1979-05-01
Movie Jak si Jakub naposledy vystřelil Narrator (voice) 1979-01-01
Movie Those Wonderful Movie Cranks Unknown 1979-08-03
Movie The Divine Emma nadporučík kontrašpionáže 1979-12-21
Movie Zastretý farebný svet 1979-05-20
Movie Kam nikdo nesmí 1979-11-16
Movie Indians from Vetrov Unknown 1979-09-01
Movie Monkey's Playtime Merta 1978-02-01
Series Nemocnice na kraji města ředitel nemocnice Pekař 1978-11-05
Movie Waiting for the Rain Pavlův otec 1978-10-01
Movie Nikola Šuhaj loupežník 1977-05-01
Movie A Nice Plate of Spinach Pereira 1977-09-01
Movie 30 Maidens and Pythagoras ředitel školy 1977-09-16
Movie Smoke on the Potato Fields Vlach 1977-10-01
Movie Boys Will Be Boys teacher 1976-03-01
Movie The Liberation of Prague Grospic 1975-01-01
Movie The Motive for Murder Roček 1975-04-04
Movie A Star Is Falling Upwards Vocílka 1975-05-31
Movie Dva muži hlásí příchod Unknown 1975-07-06
Movie Vrtkavý král 1974-01-01
Movie Zatykač na královnu Ing. Vaněček 1974-04-01
Movie Miss Golem Cheater 1972-03-29
Movie Morgiana opilec 1972-09-15
Movie Comrades Unknown 1971-01-01
Movie Zvláštní případ Skorkovský 1971-01-01
Movie One of Them Is the Murderer řidič Karel Jelínek 1971-04-23
Movie Mandragora Unknown 1971-01-01
Movie Murder in the Excelsior Hotel Janouš 1971-10-07
Movie Ta slepička kropenatá 1970-07-22
Movie Fruit of Paradise Unknown 1970-07-31
Movie Long White Yard Unknown 1970-01-01
Movie The Giants (voice) 1970-09-11
Movie The Great Unknown Lakomý 1970-10-23
Movie Bližní na tapetě: Nactiutrhač Unknown 1969-01-01
Movie The Joke Beerboom 1969-02-28
Movie The Valley of the Bees Rotgier 1968-05-17
Movie Hotel for Strangers Receptionist 1967-06-08
Movie Private Torment Áda Vinš 1967-04-14
Movie Closely Watched Trains Train dispatcher Hubicka 1966-11-18
Movie Defendant Unknown 1965-04-01