Image of Vladimír Kratina

Vladimír Kratina

Sorry, couldn't find any biography for Vladimír Kratina. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 25, 1952 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Nebožtíci na bále 1979-01-01
Latest Project:
Movie Promlčeno 2022-04-21
Known For
Poster of Linka
Poster of I, Mattoni
Poster of Edgemen
Poster of Letiště
Filmography
Movie Promlčeno Unknown 2022-04-21
Series Linka Unknown 2019-06-17
Series Methanol Karel Chmiela 2018-04-22
Series Kadeřnictví Milan 2018-05-14
Movie Poslední útěk Jeronýma Pražského 2018-05-29
Movie I Love You Heavenly Unknown 2017-01-26
Movie Tajemství pouze služební major - Povídka čtvrtá: Tajemství státní 2016-05-24
Movie Jak se zbavit nevěsty 2016-04-28
Series I, Mattoni Dr. Löschner 2016-09-02
Series Místo zločinu Plzeň major Vladimír Šimek 2015-10-19
Movie Edgemen Kratky 2011-12-01
Series Dokonalý svět gynekolog 2010-09-01
Series Maharal – Tajemství talismanu Unknown 2008-01-05
Movie Sofie a ukradený poklad Unknown 2008-12-31
Series Letiště Vít Blatný 2006-09-04
Series Wuthering Heights Unknown 2004-10-04
Movie Passage Unknown 1997-02-27
Movie ...kone na betóne Janko 1995-04-03
Series Přítelkyně z domu smutku přítel Andy 1992-01-01
Movie Byli jsme to my? Unknown 1991-03-01
Movie Pacholátko 1991-12-24
Series Druhý dech Unknown 1989-10-01
Movie Kampf der Tiger 2 Pschigotta 1988-01-17
Movie Pan Tau – der Film Director Dufek 1988-11-03
Movie Kampf der Tiger Pschigotta 1988-01-17
Movie Veselé Vánoce přejí chobotnice Mertlík 1987-11-01
Movie The Octopuses from the Second Floor Mertlík 1986-07-01
Series The Octopuses from the Second Floor Mertlík 1986-12-21
Movie Oldrich and Bozena Rada 1985-08-01
Movie Záviš a Kunhuta Mikuláš, vévoda opavský 1984-01-01
Movie Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka 1983-01-01
Movie Stav ztroskotání vedoucí Tom 1983-01-01
Movie Evo, vdej se! Unknown 1983-01-01
Movie Holiday for a Dog Drtikol 1981-07-01
Movie Fragile Relationships Tadeas Falk 1980-01-01
Movie Nebožtíci na bále synovec revizora (uncredited) 1979-01-01