Image of Bronislav Poloczek

Bronislav Poloczek

Sorry, couldn't find any biography for Bronislav Poloczek. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
34
First Appeared:
In the movie The Ear 1970-01-01
Latest Project:
Movie Bastardi 2010-10-28
Known For
Filmography
Movie Bastardi detektiv Paleček 2010-10-28
Movie May Hindl 2008-08-21
Movie P.F. 77 2003-11-16
Movie Útěk do Budína 2002-11-07
Movie Rebels 2001-02-08
Movie Štěstí krále Alfonse 1996-01-01
Movie Playgirls Ludvík Škoda 1995-03-02
Movie Divoké pivo 1995-09-14
Series Uctivá poklona, pane Kohn Varšavský rabín 1992-01-01
Movie Cerni baroni kpt. Ořech 1992-06-04
Movie Štek 1989-03-01
Movie Nenechávejte muže samotného doma 1988-01-01
Series A Prague Underworld 1988-04-02
Movie Copak je to za vojáka... náčelník VB 1987-01-01
Movie Cena medu nadpraporčík VB Poláček 1987-11-01
Series Zlá krev 1987-01-25
Movie Chlapec do náručia 1986-01-01
Movie Mladé víno 1986-02-06
Movie Návštěvní hodiny 1986-01-01
Movie It's Not Me František Šimáček 1986-08-01
Movie Zelená léta předseda JZD 1986-04-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie Příliš velká šance lékař 1985-09-01
Series The Physician of a Dying Time Jakub 1984-02-20
Movie Radikální řez Smolina 1984-09-01
Movie King Thrushbeard 1984-12-01
Movie Vítr v kapse Palec 1983-05-01
Movie Housata Václav (voice) 1980-01-18
Movie How to Dupe a Lawyer 1980-09-01
Movie Jak se naučit švédsky 1979-01-01
Movie Golden Eels Oplt 1979-10-20
Movie How to Get Daddy to Change Lovec, Máňa's crew 1978-01-01
Movie The Tailor from Ulm Herzog Heinrich 1978-12-19
Movie The Ear 1970-01-01