Image of Oldřich Navrátil

Oldřich Navrátil

Sorry, couldn't find any biography for Oldřich Navrátil. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 21, 1952
Movie/TV Credits:
61
First Appeared:
In the movie Zlatá panna 1980-03-17
Latest Project:
Movie Špindl 2 2019-12-05
Known For
Poster of Pouť
Poster of I, Mattoni
Poster of Láska rohatá
Poster of Advokát ex offo
Filmography
Movie Špindl 2 2019-12-05
Series Kameňák Tonda Kašpar 2019-02-22
Movie My Uncle Archimedes pan Bureš 2018-01-14
Movie Pure Devilry Sedlák 2018-01-04
Movie What Men Want František 2018-09-20
Series Pouť Jirka Dressler 2018-10-14
Movie My sister's wedding Unknown 2018-04-26
Movie Špindl Ctirad 2017-12-21
Movie Zázračný nos Unknown 2016-12-24
Series Na vodě kapitán Josef 2016-02-07
Series I, Mattoni profesor hudby 2016-09-02
Movie Rumbling Gustav Sindl 2015-01-01
Series Rudyho má každý rád František 2015-08-31
Movie Osmy Unknown 2014-12-14
Series The Czech Century Unknown 2013-10-27
Movie Oldies but Goldies Unknown 2012-04-12
Movie Lucky Loser sedlák 2012-12-25
Series Základka 2012-08-27
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie Škola princů Král Marek 2010-01-18
Series Poste restante Unknown 2010-02-26
Movie Doktor od jezera hrochů Julius Dobešek - otec 2010-02-25
Series První krok Pavel Fajgl 2009-09-21
Movie Láska rohatá forman 2009-12-24
Movie Dum U Zlateho usvitu Ředitel 2009-12-25
Movie Rafters Bořek 2006-03-09
Movie The City of the Sun Karel 2005-04-19
Movie Angel správce 2005-11-03
Series Místo nahoře 2004-04-05
Movie Vladimír Menšík – 75 Unknown 2004-10-09
Movie Waterloo po česku Unknown 2002-09-12
Movie Bride with big legs uherský král 2002-12-25
Series Pra Pra Pra... Přemysl 2000-09-04
Movie Rivers of Babylon fiškál 1998-04-23
Movie Romeo, Julie a tma Unknown 1998-05-06
Movie Byl jednou jeden polda II – Major Maisner opět zasahuje! učitel těsnopisu 1997-01-30
Movie Ruffiano and Sweeteeth muezzin 1997-09-11
Movie Poe a vražda krásné dívky Unknown 1996-01-01
Series Bylo nás pět otec Vendelín Bajza 1995-01-09
Movie Byl jednou jeden polda učitel těsnopisu 1995-02-02
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Movie Helimadoe Unknown 1993-04-08
Series Přítelkyně z domu smutku obhájce 1992-01-01
Series Co teď a co potom? Pavel 1991-01-01
Movie Dívčí válka Přemysl, kníže český 1991-10-12
Movie Pacholátko Unknown 1991-12-24
Movie Nemocný bílý slon Unknown 1990-03-01
Movie Nedosněné sny 1989-03-01
Series Advokát ex offo Čivík 1988-01-01
Movie Dobří holubi se vracejí Arteterapeut Křížek 1988-12-22
Movie Havárie Unknown 1986-09-01
Movie Incomplete Eclipse PhDr. Mos 1983-02-01
Series Stopy zločinu por. Borecký 1983-01-01
Movie Šťastný domov 1982-01-01
Movie How the World Is Losing Poets Emil Nádeníček 1982-11-01
Movie Archimédův bod Josef Řezníček 1982-01-01
Movie Bičianka z doliny Unknown 1981-01-01
Movie The Krakonos and the Skiers Krajánek 1981-01-18
Movie Holiday for a Dog Plavec 1981-07-01
Movie Zlatá panna 1980-03-17
Movie Panelstory or Birth of a Community Unknown 1980-12-25