Image of Jiří Dvořák

Jiří Dvořák

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Dvořák. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 4, 1967
Movie/TV Credits:
44
First Appeared:
In the series Černí andělé 2001-11-04
Latest Project:
Movie Poslední z Aporveru 2022
Known For
Poster of Hlava Medúzy
Poster of České rybí legendy
Poster of Czech mystery
Poster of Mária Terézia
Filmography
Movie Poslední z Aporveru 2022
Series Zakázaný Bůh Commentary (voice) 2021-01-07
Series České rybí legendy Commentary (voice) 2021-01-06
Movie The Greatest Gift 2021-09-16
Series Hlava Medúzy David 2021-01-11
Series Czech mystery Commentary (voice) 2020-02-11
Movie Narušitel 2019-01-24
Movie My Uncle Archimedes kapitán 2018-01-14
Movie Amadeus Antonio Salieri 2018-02-05
Movie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci otec Olgy 2018-01-18
Series Lynč Stanislav Jokl 2018-10-22
Movie Toman gen. Josef Bartík 2018-10-04
Series Mária Terézia Count Friedrich Harrach 2017-12-27
Movie Strašidla Bubla 2016-08-18
Movie Devil's Mistress Unknown 2016-01-21
Movie Angel 2 Devil Uriah 2016-12-01
Series Atentát Bronislav Miler 2015-10-12
Movie Storyteller Michal 2014-11-06
Movie Osmy Unknown 2014-12-14
Movie Princezna a písař Unknown 2014-12-24
Movie Případ pro rybáře Tylínek 2013-01-20
Series Sanitka 2 2013-09-06
Movie Godfather's Story Unknown 2013-10-24
Movie Roznese tě na kopytech Unknown 2013-12-08
Series Ztracená brána Petr Sumara 2012-09-09
Movie Praho, má lásko Father (segment "Panorama") 2012-11-22
Movie Lucky Loser Karlos 2012-12-25
Movie Princezna Ano Unknown 2010-04-05
Series Dokonalý svět Martin Procházka, politik, milenec Michelle 2010-09-01
Movie An Earthly Paradise for the Eyes Petr Hána 2009-11-19
Series Ďáblova lest Petr Sumara 2009-02-15
Series Světla pasáže MUDr. Jan Justic 2007-02-21
Movie Operation Silver A Alfréd „Freda“ Bartoš 2007-01-06
Movie Tři životy 2007-12-24
Movie Tajemství Lesní země Král Jaroslav 2006-12-24
Movie Povodeň Jiří 2005-04-03
Movie Angel čert Uriáš 2005-11-03
Series Pojišťovna štěstí Unknown 2004-09-12
Movie Stará láska nerezaví Henry 2003-10-12
Movie Den, kdy nevyšlo slunce 2002-01-06
Movie Vyvraždění rodiny Greenů 2002-09-22
Movie Ta třetí 2002-03-24
Movie Vůně vanilky Unknown 2002-05-05
Series Černí andělé Unknown 2001-11-04