Image of Dagmar Veškrnová-Havlová

Dagmar Veškrnová-Havlová

Dagmar Havlová is an actress.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 22, 1953 In Brno - Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
67
First Appeared:
In the movie Girls from a Porcelain Factory 1975-01-04
Latest Project:
Movie Owners 2019-11-21
Known For
Poster of Lucky Loser
Poster of Normal
Poster of O princi Bečkovi
Poster of Přátelé Bermudského trojúhelníku
Filmography
Movie Owners Paní Horvátová 2019-11-21
Movie Dědictví aneb Kurvaseneříká Vlastička 2014-02-06
Series Sanitka 2 2013-09-06
Movie Lucky Loser Štěstěna 2012-12-25
Movie Odcházení Irena 2011-01-20
Movie Oko nad Prahou Unknown 2010-04-15
Movie Normal Marie Kürten 2009-03-26
Movie Občan Havel Herself 2008-01-31
Movie Kanadská noc Klára Vránová 2008-12-14
Movie Bohemia Docta or the Labyrinth of the World and the Lust-House of the Heart (A Divine Comedy) Unknown 2000-12-16
Series Když se slunci nedaří MUDr. Šnajberková 1995-01-01
Movie Vodnická čertovina Unknown 1995-01-01
Series Sins for Detective Show Viewers 1995-01-01
Series Bylo nás pět maminka Bajzová 1995-01-09
Movie Jaké vlasy má Zlatovláska? Hastrmanová 1992-01-01
Movie It's Better to Be Healthy and Wealthy than Poor and Sick Ester 1992-09-11
Movie The Inheritance or Fuckoffguysgoodday Vlasta 1992-12-14
Movie Plivnik Jenčová 1991-04-27
Movie Hřbitov pro cizince 1991-05-14
Series Přísahám a slibuji Elka 1990-01-01
Movie Než poznáš první úsměv 1989-01-01
Movie Putování po Blažených ostrovech 1989-03-23
Movie O princi Bečkovi Emilka 1988-01-01
Series Cirkus Humberto Unknown 1988-12-04
Series Strom pohádek Narrator 1987-01-01
Movie Přátelé Bermudského trojúhelníku (as Dagmar Havlová) 1987-01-01
Movie O princezně na klíček Bombelesová 1987-01-01
Movie Dva na koni, jeden na oslu Perchta 1987-02-01
Movie Ohnivé ženy mezi námi farská kuchařska Magdalena 1987-12-29
Movie Veselé Vánoce přejí chobotnice Andrea 1987-11-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Fair Play Krausova 1986-01-01
Movie The Night Overtake Me Marycka 1986-05-01
Movie Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Series The Octopuses from the Second Floor Andrea Holanová 1986-12-21
Movie The Octopuses from the Second Floor Andrea 1986-07-01
Movie Princezny nejsou vždycky na vdávání Unknown 1985-03-23
Series Bambinot sestra Marcelka 1984-10-06
Series The Visitors matka Adama 1983-11-05
Movie Ohnivé ženy Unknown 1983-12-29
Movie Hlavní výhra Unknown 1982-01-01
Movie The Last One Will Go to Hell děvečka Keruše 1982-09-29
Movie Ferat Vampire Mima 1982-05-01
Movie Sluníčko na houpačce Unknown 1981-01-01
Movie Křtiny Martina 1981-01-01
Movie Bulldogs and Cherries Döma 1981-08-07
Movie Panenka Marjorie Gormannová 1980-04-03
Movie Přehlídka dobré pohody Unknown 1980-01-01
Movie The Hit Kalinova dcera 1980-04-01
Movie Co je doma to se počítá, pánové... Naďa, neteř Bartáčkových 1980-11-01
Movie Tchán Štěpánka 1980-07-04
Movie Upír ve věžáku Eva Bendová 1979-01-01
Series Možná přijde i... Kaiser a Lábus Unknown 1979-01-01
Movie Silvestr svobodného pána Monika 1979-01-01
Movie Vdovcovy intimní večery 1979-01-01
Movie I'll Be Good, Old Man! herečka Helenka Tichá 1979-07-01
Movie Dívka světových parametrů Unknown 1979-01-01
Movie Hejkal Unknown 1978-03-18
Movie Silvestr 1978 1978-12-31
Series Nemocnice na kraji města Kabíčková 1978-11-05
Movie Rusalka kuchta 1977-01-01
Movie A Major Role for Rosmaryna Drahuska 1977-09-28
Movie To byla svatba, strýčku! Maruška 1976-01-01
Movie We'll Kick Up a Fuss Tomorrow, Darling... Naďa Kovalová 1976-11-01
Movie A Girl Fit to Be Killed Anna 1976-03-31
Movie Girls from a Porcelain Factory Dana 1975-01-04
Movie This Is How Love Begins... Unknown 1975-10-31