Image of Pavel Zedníček

Pavel Zedníček

Sorry, couldn't find any biography for Pavel Zedníček. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 1, 1949 In Hoštice-Heroltice
Movie/TV Credits:
66
First Appeared:
In the movie Kam nikdo nesmí 1979-11-16
Latest Project:
Series Einstein – Případy nesnesitelného génia 2020-10-04
Known For
Poster of Einstein – Případy nesnesitelného génia
Poster of Láska rohatá
Poster of Ruffiano and Sweeteeth
Poster of Medvěd 09
Filmography
Series Einstein – Případy nesnesitelného génia Ivan Urban 2020-10-04
Movie Ženská pomsta Unknown 2020-09-10
Movie Dej ševče gól! Himself 2019-07-04
Series Skautská pošta Unknown 2018-09-04
Movie 8 Heads of Madness Unknown 2017-10-12
Series Četníci z Luhačovic Hans Gebert 2017-01-06
Series Špačkovi v síti času Bertík 2013-08-31
Series Sanitka 2 2013-09-06
Movie WesternStory Mára 2011-05-19
Series Expozitura Vladimír Orava 2011-09-07
Series Kde bydlely princezny Himself 2010-10-23
Movie Men in Rut Starosta Hanáček 2009-08-20
Movie Bez předsudků 2009-02-01
Movie Fišpánská jablíčka 2009-04-13
Movie Dum U Zlateho usvitu Policista Mátoha 2009-12-25
Movie Láska rohatá vandrák Berta 2009-12-24
Movie Pamětnice Čížek st. 2009-11-05
Movie O kominickém učni a dceři cukráře Dýmal 2007-12-24
Movie Všechno nejlepší! šéf 2006-06-01
Series Poslední sezona Jiroutek 2006-10-20
Movie Poslední kouzlo Unknown 2006-12-26
Movie A Little Piece of Heaven Roubal 2005-02-10
Series On je žena! Unknown 2005-02-14
Movie Každý den karneval Pavel Jilemnický 2005-11-27
Movie Prsten krále řeky Unknown 2004-12-26
Movie Ruffiano and Sweeteeth Drnec 1997-09-11
Series Konec velkých prázdnin Unknown 1996-01-01
Series Nováci Jarda Novák 1995-04-19
Movie Angelic Eyes Uhde 1994-01-20
Series Laskavý divák promine Sabina 1994-01-01
Series Balabánci Narrator (voice) 1993-11-08
Series Territory of the White Kings Klepetka 1991-01-01
Movie O Janovi a podivuhodném příteli zloděj 1991-03-29
Movie Vyžilý Boudník Boudník 1991-04-30
Movie The Gentle Barbarian saniťák 1990-09-01
Movie Eugene among Us Unknown 1990-10-01
Series Medvěd 09 Narrator (voice) 1989-09-01
Movie Někdo schází u stolu František 1988-04-01
Series A Prague Underworld Unknown 1988-04-02
Movie How Poets Are Enjoying Their Lives Písařík 1988-06-01
Movie Dobří holubi se vracejí Muclinger 1988-12-22
Movie Only a Day Laco 1988-09-29
Movie Vltavská víla Unknown 1987-03-23
Movie Veselé Vánoce přejí chobotnice Honza 1987-11-01
Movie Jak se mele babí hněv nápadník 1986-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Písničky Na zábradlí Himself 1986-01-01
Movie Můj obchod se psy Unknown 1986-04-15
Series The Octopuses from the Second Floor Honza Holan 1986-12-21
Movie The Octopuses from the Second Floor Honza 1986-07-01
Movie A co ten ruksak, králi? Unknown 1985-01-01
Movie Hubert the Smart Boy Eman Vurm 1984-01-01
Movie Recept na milování Unknown 1984-01-01
Series The Tales of Bumblebees Unknown 1984-12-23
Movie Prodavač humoru Pospíšil, kouzelník-amatér 1984-01-01
Movie Tažní ptáci Jarda 1984-01-29
Movie Velká kočičí pohádka Kouzelník 1983-05-06
Series Malý pitaval z velkého města podporučík Kamil Hamřík 1983-11-26
Movie Hlavní výhra Unknown 1982-01-01
Movie Bratři Karamazovi 1981-01-01
Movie Housata Luděk (voice) 1980-01-18
Movie Zločin na poště 1980-01-01
Movie Strach má velké oči Drvoštěp Filip 1980-08-01
Movie Panenka policista 1980-04-03
Movie The Medal Wimmer 1980-10-30
Movie Kam nikdo nesmí Unknown 1979-11-16