Image of Jaroslav Plesl

Jaroslav Plesl

Sorry, couldn't find any biography for Jaroslav Plesl. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Boháč a chudák 2005-12-24
Latest Project:
Movie Vyšehrad 2022-05-26
Known For
Filmography
Movie Vyšehrad Igor 2022-05-26
Series Zločiny Velké Prahy Hynek Budík 2021-01-31
Movie LOVEní 2019-03-21
Movie Watchmakerʼs Apprentice Rodovít 2019-08-15
Movie Smiles of Sad Men 2018-07-12
Movie My sister's wedding Jiří 2018-04-26
Movie Toman Imrich Rosenberg 2018-10-04
Movie Zlatý podraz tajemník 2018-10-25
Series Bohéma Miloš Havel 2017-01-15
Movie The Quartette Tomáš 2017-11-30
Movie Zločin v Polné Zdeno Auředníček 2016-01-31
Movie Family Film doktor 2016-02-18
Movie The Oddsockeaters policajt 1 2016-10-20
Movie Jak se zbavit nevěsty 2016-04-28
Movie Hlas pro římského krále Dobeš z Bechyně 2016-05-15
Movie Korunní princ Cecil 2015-12-24
Series Autobazar Monte Karlo Bronislav 'Bóďa' Králíček 2015-10-04
Movie Svatojánský věneček Wajsman 2015-12-25
Series Fourth Star Smutný 2014-01-06
Movie Nowhere in Moravia Olda 2014-07-24
Movie Intimity Filip 2014-10-23
Movie Kdyby byly ryby 2014-12-25
Movie Ženy, které nenávidí muže soudní lékař 2013-02-03
Movie Delight 2013-12-05
Series The Czech Century Václav Klaus 2013-10-27
Movie Four Suns Fogi 2012-03-08
Movie Můj vysvlečenej deník učitel Taláček 2012-04-26
Movie The Greatest Czechs režisér 2010-08-26
Movie Zakázaný člověk 2009-12-07
Movie Men in Rut Franta Plesl 2009-08-20
Movie Dvojka 2009-12-10
Movie V hlavní roli Rendl 2008-03-02
Movie Nebe a Vincek 2008-12-25
Movie Operation Silver A 2007-01-06
Movie Rules of Lies 2006-11-29
Movie Boháč a chudák 2005-12-24