Image of Ondřej Pavelka

Ondřej Pavelka

Sorry, couldn't find any biography for Ondřej Pavelka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 10, 1955 In Novy Jicin, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie The Ninth Heart 1979-04-01
Latest Project:
Movie Vyšehrad 2022-05-26
Known For
Poster of Slunečná
Poster of Ohnivý kuře
Poster of The Street
Poster of Horská služba
Filmography
Movie Vyšehrad Král 2022-05-26
Series Slunečná Franta Vacek 2020-01-11
Movie Štěstí je krásná věc Unknown 2020-08-20
Series Pouť Oldřich Vaněk 2018-10-14
Series Bohéma Arnošt Žák (ve stáří) 2017-01-15
Movie Tiger Theory Unknown 2016-03-31
Series Ohnivý kuře Evžen Rorejs 2016-03-05
Series Vyšehrad Král 2016-10-12
Series Polda major Martin Fišer 2016-10-23
Movie David otec 2015-10-01
Movie Chasing Fifty Pavka Bulán 2015-12-24
Movie Kdyby byly ryby 2014-12-25
Movie Blonďatá bestie Unknown 2011-12-13
Series The Street Olda Farský 2005-09-02
Movie Království potoků král 2005-12-24
Movie Ta třetí 2002-03-24
Series Horská služba 1998-01-01
Movie Bringing Up Girls in Bohemia Oskar Wégh 1997-05-15
Movie Dvě z policejní brašny Unknown 1996-01-01
Movie Horror Story Paseka, Mistr 1993-01-01
Movie Aphrodite Unknown 1993-05-02
Movie Pohádka o touze 1991-12-25
Movie Don Juan Sganarell 1990-01-01
Movie Zachýsek, zvaný Rumělka Unknown 1990-01-01
Movie The Damned House of Hajn 1989-09-01
Movie Pohádka o lidské duši student 1986-01-01
Movie Rubikova kostka Kepka 1984-01-01
Movie Druhý tah pěšcem 1984-01-01
Series Povídky malostranské Unknown 1984-01-01
Movie Co je vám, doktore? Unknown 1984-01-01
Movie Pod nohama nebe Ondra Raska 1983-01-01
Movie Kouzelné dobrodružství Unknown 1983-02-01
Movie Chain fotograf Ivan 1981-03-21
Movie Concert at the End of Summer Suk 1980-07-16
Movie Build a House, Plant a Tree Ziga 1980-01-04
Movie The Ninth Heart Martin 1979-04-01