Image of Emília Vášáryová

Emília Vášáryová

Sorry, couldn't find any biography for Emília Vášáryová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 18, 1942 In Horná Štubňa
Movie/TV Credits:
54
First Appeared:
In the movie Polnočná omša 1962-08-24
Latest Project:
Series Herec 2020-10-11
Known For
Poster of Herec
Poster of Tátova volha
Poster of Karel Zeman: Adventurer in Film
Poster of Shameless
Filmography
Series Herec Unknown 2020-10-11
Movie Případ dvou básníků Víchová 2019-02-03
Movie Happy New Year 2019-12-05
Movie Tátova volha Anna 2018-03-08
Movie A Prominent Patient Blaženka 2017-03-09
Movie The Line Anna Krajnakova 2017-08-03
Movie Karel Zeman: Adventurer in Film Herself 2015-07-30
Movie Eva Nová Eva 2015-09-11
Movie Wilson City 2015-10-01
Movie Johankino tajomstvo Sudička Tea 2015-12-25
Series Kriminálka Staré Mesto Mária, Zuzanina matka 2010-09-20
Movie Archiv Brzkova 2009-11-22
Movie Shameless Nora Maines 2008-10-09
Movie Václav Václavova maminka 2007-12-06
Movie I Served the King of England Mrs. Rajská 2007-01-11
Series Ordinácia v ružovej záhrade Emma Vašková 2007-04-10
Movie Beauty in Trouble 2006-09-06
Movie Up and Down Vera Horecká 2004-09-16
Movie Andělská tvář Madame Collierová 2002-03-14
Movie Waterloo po česku japonská žena 2002-09-12
Movie Circle Unknown 2001-06-07
Movie Cosy Dens Matka Krausová 1999-04-08
Movie Return to Paradise Lost Mayoress 1999-05-27
Movie Orbis Pictus Matka 1997-05-16
Movie O Jankovi kľúčiarovi 1994-01-01
Movie Variácie slávy Mama Anna Mária Mozartová 1991-01-01
Movie Lorenzaccio 1991-01-01
Movie Pávie pierko Königin 1987-01-01
Series Alžbetin dvor Celesta Fabici 1986-01-01
Movie Plavčík a Vratko kráľovná 1982-05-28
Movie Maškaráda 1981-01-01
Movie Na skle maľované Unknown 1980-01-01
Movie Ráno pod mesiacom Unknown 1979-01-01
Movie The Lawyer Anna 1977-01-01
Movie Red Wine Kristína Habdzová 1976-01-01
Movie Kean Elena 1975-01-01
Series Vivat Beňovský! Zuzana Hanská 1975-10-06
Movie Poškolák Unknown 1975-03-17
Movie Vodník a Zuzana Unknown 1974-01-01
Movie The Copper Tower Saska 1970-08-28
Movie Dragon's Return Eva 1968-05-10
Movie Dobrodružstvo pri obžinkoch grófka Elisa Hrabovská 1968-01-01
Movie The Ballad of Seven Hanged Men Musia 1968-01-01
Movie Rok na dedine Hanka 1967-01-01
Movie Ženský zákon Unknown 1967-12-22
Movie Námestie svätej Alžbety Eva Weimannová 1966-01-21
Movie Lidé z maringotek Nina 1966-01-01
Movie Živý bič Eva Hlavajová 1966-01-27
Movie Drotár 1966-10-15
Movie Oko za oko 1965-01-01
Movie Kubo Anička 1965-01-01
Movie The Jester's Tale Unknown 1964-12-18
Movie When the Cat Comes Diana 1963-09-20
Movie Polnočná omša Unknown 1962-08-24