Image of Josef Větrovec

Josef Větrovec

Sorry, couldn't find any biography for Josef Větrovec. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 5, 1922
Movie/TV Credits:
52
First Appeared:
In the movie A Star Named Wormwood 1965-02-26
Latest Project:
Series Laskavý divák promine 1994-01-01
Known For
Poster of A Prague Underworld
Poster of Talíře nad Velkým Malíkovem
Poster of The Liberation of Prague
Poster of Velká kapela
Filmography
Series Laskavý divák promine Heřmánek 1994-01-01
Movie Hodinář Unknown 1988-01-01
Series A Prague Underworld Unknown 1988-04-02
Series Strom pohádek Cottager 1987-01-01
Movie Vltavská víla Unknown 1987-03-23
Movie Zatmění všech sluncí soudce 1987-08-26
Movie Už od ráje Unknown 1986-01-01
Movie Zázračné dítě Unknown 1986-01-01
Movie Mladé víno Unknown 1986-02-06
Series Synové a dcery Jakuba skláře Unknown 1986-02-09
Movie Žáku Kašíku, nežeň se! Unknown 1985-01-01
Movie Princezny nejsou vždycky na vdávání Unknown 1985-03-23
Movie O nosaté čarodějnici Unknown 1984-01-01
Movie Pod nohama nebe Unknown 1983-01-01
Movie Zbohom, sladké driemoty Unknown 1983-05-19
Movie Bridal Tour to Jilji otec Tomáše 1983-01-18
Movie Taneček přes dvě pekla Luciper 1982-01-01
Movie Spor dramaturga Stroupežnického Wedding Guest 1982-08-15
Movie How to Dupe a Lawyer Dymes 1980-09-01
Movie Upír ve věžáku otec Benda 1979-01-01
Movie The Secret of Steel City Mallery 1979-05-01
Movie I'll Be Good, Old Man! ředitel divadla Josef Kábrt 1979-07-01
Movie Monkey's Playtime Vondra 1978-02-01
Movie Talíře nad Velkým Malíkovem Unknown 1977-01-01
Movie Na rohu kousek od metra Lojza Klapeček 1977-01-01
Movie Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea Kroupa 1977-06-01
Movie Paleta lásky Unknown 1976-01-01
Movie Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert Unknown 1976-01-18
Movie Ticket to the Memorial Korejs 1975-01-01
Series Chalupáři Mrázek, předseda JZD 1975-11-23
Movie The Liberation of Prague Hrubý 1975-01-01
Movie Klasické příznaky Unknown 1974-01-01
Movie Bellinzonova pyramida Unknown 1974-01-01
Movie Královské řádění Unknown 1974-04-11
Movie Jakou barvu má láska Unknown 1974-01-01
Movie Josefina Unknown 1974-03-14
Movie Hroch ředitel zoo 1973-03-29
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Series Hostinec U koťátek Unknown 1971-01-01
Movie On the Comet šejk 1970-10-09
Series Bližní na tapetě Unknown 1970-02-21
Movie On Zizka's Battle Waggon Castellan Miksík 1968-11-29
Movie Maratón Unknown 1968-12-31
Movie Jak se krade milión Pilc 1967-01-01
Movie Grandpa, Kylian and I Barták 1967-04-07
Movie The Stolen Airship kapitán 1967-04-28
Movie The Nun's Night Josef Barina 1967-12-15
Movie Lidé z maringotek Vencl 1966-01-01
Movie Velká kapela Unknown 1966-01-01
Movie The Angel of Blissful Death Unknown 1966-03-04
Movie Cesta řeky k moři Unknown 1966-12-25
Movie A Star Named Wormwood Pelnár 1965-02-26