Image of Martin Stropnický

Martin Stropnický

Sorry, couldn't find any biography for Martin Stropnický. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 19, 1956 In Prague, Czechoslovakia (now Czech Republic)
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie This Is How Love Begins... 1975-10-31
Latest Project:
Movie Babovřesky 2 2014-02-20
Known For
Poster of Poslední sezona
Poster of P.F. 77
Poster of Svědek času
Poster of Chudák muzika
Filmography
Movie Babovřesky 2 Unknown 2014-02-20
Movie Jedlíci aneb Sto kilo lásky primář 2013-05-02
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie Santiniho jazyk Rops 2011-12-04
Series Kriminálka Anděl Ivan Tomeček 2008-09-01
Series Hraběnky 2007-09-03
Series Poslední sezona Krása 2006-10-20
Movie Všichni musí zemřít podplukovník Kadlec 2005-02-20
Series On je žena! Unknown 2005-02-14
Movie Bolero mjr. Hrazdíra 2004-03-11
Movie Non Plus Ultras muž na mostě 2004-08-04
Movie Křesadlo Unknown 2004-12-25
Movie P.F. 77 2003-11-16
Movie Démantový déšť Unknown 1990-01-01
Movie The Damned House of Hajn Petr Svejcar (voice) 1989-09-01
Movie Time of the Servants Pražák (voice) 1989-11-01
Series Svědek času František Palacký 1988-01-01
Movie Ať přiletí čáp, královno! Unknown 1987-01-01
Movie Návštěvní hodiny 1986-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Moře nikdy neuvidím Unknown 1986-01-01
Movie Zikmund, řečený šelma ryšavá 1986-04-14
Movie Sen noci Svatojánské Lysandr 1986-05-25
Movie O Honzovi a princezně Dorince Unknown 1985-03-18
Movie O nosaté čarodějnici 1984-01-01
Movie Honza a tři zakleté princezny Honza 1984-01-01
Movie Propast Honza 1982-01-01
Movie Škola hrou Unknown 1982-02-06
Series Poručík Petr 1981-01-01
Movie Chudák muzika Horác 1981-01-01
Movie This Is How Love Begins... Unknown 1975-10-31