Image of Vladimír Polívka

Vladimír Polívka

Sorry, couldn't find any biography for Vladimír Polívka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 5, 1989 In Geneva, Switzerland
Movie/TV Credits:
25
First Appeared:
In the movie Flower Buds 2011-12-15
Latest Project:
Movie Vánoční příběh 2021-11-18
Known For
Poster of Vánoční příběh
Poster of Charlatan
Poster of Tvoje tvář má známý hlas
Poster of Totally Talking
Filmography
Movie Vánoční příběh Unknown 2021-11-18
Movie Matky 2021-06-24
Series Betrayer Walter Gretzki 2020-04-26
Movie Charlatan Unknown 2020-08-20
Movie Mimořádné Ceny Neuron: Odvaha měnit budoucnost 2020-09-28
Movie Případ dvou sester mlaďoch 2019-01-27
Movie Women on the Run Vojta 2019-01-31
Movie The Glass Room Martin (30 years old) 2019-03-14
Movie Případ dvou básníků mlaďoch 2019-02-03
Series Zkáza Dejvického divadla Unknown 2019-03-04
Movie Do větru Honza 2018-04-05
Movie The Hastrman Jakub 2018-04-19
Movie Monstrum Jirka Hušek 2017-05-28
Movie Zločin v Polné candidate attorney Karas 2016-01-31
Series Polda poručík Vojtěch „Junior“ Urban 2016-10-23
Movie Crazy Kingdom Kuba 2016-02-25
Movie The Musical, or The Way to Happiness Filip 2016-01-14
Series Tvoje tvář má známý hlas Host 2016-03-26
Movie Strašidla Jindřich Patočka 2016-08-18
Series Místo zločinu Plzeň kapitán Jakub Lepší 2015-10-19
Movie Totally Talking Unknown 2014-07-31
Movie Místa Adam 2014-09-11
Series Život a doba soudce A. K. Guru Michael Lipský 2014-09-01
Movie Occamova břitva Pavel Vavruška, syn Jany a Libora 2013-01-12
Movie Flower Buds Matěj 2011-12-15