Image of Dana Syslová

Dana Syslová

Sorry, couldn't find any biography for Dana Syslová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 11, 1945
Movie/TV Credits:
34
First Appeared:
In the movie Měsíc s dýmkou 1967-01-01
Latest Project:
Movie Descending Roads 2022
Known For
Poster of Život a doba soudce A. K.
Poster of Flower Buds
Poster of Dokonalý svět
Poster of Bratři Kipové
Filmography
Movie Descending Roads Franny 2022
Movie Zakleté pírko Stará čarodějka 2020-01-02
Movie Poslední aristokratka Buyerova žena 2019-10-24
Series Lynč bytná 2018-10-22
Movie Špunti na vodě Unknown 2017-04-13
Series Život a doba soudce A. K. Pacientka v léčebně 2014-09-01
Movie Definice lásky 2013-01-06
Movie Flower Buds Prudká 2011-12-15
Series Dokonalý svět matka Pavla 2010-09-01
Series Poste restante Unknown 2010-02-26
Movie Operation Silver A 2007-01-06
Movie Slečna Guru Ljuba's Mother 2006-04-16
Movie Červený kamínek Bětuše 1997-02-02
Movie Hrad stínů 1994-01-01
Movie Klíček ke štěstí 1992-01-01
Movie The Witches of the Suburbs teta Lída 1991-06-01
Movie Rakovina vůle 1989-01-01
Movie Horká kaše 1988-12-01
Movie Kde bydlí štěstí 1987-03-18
Movie An Accident 1986-09-01
Movie Drahý Bedřichu 1985-01-01
Movie The Halftime of Happiness Lída 1985-02-01
Movie Malý vodní had Unknown 1985-04-13
Movie Všichni musí být v pyžamu zdravotní sestřička 1984-01-01
Movie Boot Called Melichar 1983-11-01
Series Zahrada dětí Mother 1982-01-01
Movie Červánková královna Unknown 1982-03-11
Movie Nevěsta k zulíbání Unknown 1981-03-01
Series Poručík Petr Unknown 1981-01-01
Movie Bratři Kipové 1979-01-01
Movie Kráska a zvíře Gábinka 1971-01-01
Movie The Great Unknown Manager 1970-10-23
Movie Dita Saxová Linda 1968-02-23
Movie Měsíc s dýmkou 1967-01-01