Image of Miroslav Vladyka

Miroslav Vladyka

Sorry, couldn't find any biography for Miroslav Vladyka. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 24, 1959 In Prague, Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
64
First Appeared:
In the movie The Fair Is Here 1974-11-15
Latest Project:
Movie Tajemství staré bambitky 2 2021-12-09
Known For
Poster of Krásné živé památky
Poster of Duch nad zlato
Poster of Goat Story With Cheese
Poster of Ze staré drogerie
Filmography
Movie Tajemství staré bambitky 2 2021-12-09
Movie Večírek Unknown 2021-08-19
Series Krásné živé památky Host 2019-09-07
Series Všechny moje lásky Unknown 2015-01-25
Series Klenoty naší krajiny Host 2015-01-08
Movie Správnej dres Sup 2015-12-27
Movie Andílek na nervy Matěj 2015-06-18
Series Případy 1. oddělení por. Vítězslav Sršeň, operativec 2014-01-06
Movie Three Brothers Duben 2014-08-14
Movie Duch nad zlato Všivák 2013-12-24
Movie Goat Story With Cheese (voice) 2012-10-25
Movie Fimfarum - To the good of all (voice) 2011-02-10
Movie Tajemství staré bambitky Ferenc 2011-12-25
Movie Doktor od jezera hrochů spolupacient Josef Žůra 2010-02-25
Movie Román pro muže Bruno 2010-09-23
Movie I'm All Good Kája 2008-05-05
Series Malý král Narrator (voice) 2008-12-25
Movie Kdo hledá, najde Donašeč 2007-12-31
Series Nová cestománie Narrator (voice) 2004-09-14
Movie Lakomec Unknown 2003-04-30
Movie Jak chutná láska Vlaštovka 2002-12-24
Movie Josephine Jan 2000-01-01
Series Pra Pra Pra... vladyka Temelín 2000-09-04
Series Cestománie Narrator (voice) 1999-01-04
Movie O princezně z Rimini 1999-12-19
Movie Poprask na laguně Unknown 1997-04-12
Movie Cesta do pekla a zpátky Unknown 1996-01-01
Movie O kumburské Meluzíně plivník 1995-01-01
Movie Poslední slovo 1995-01-01
Movie Vodnická čertovina 1995-01-01
Series Sins for Detective Show Viewers 1995-01-01
Movie Divoké pivo Unknown 1995-09-14
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Series Laskavý divák promine Tollmann 1994-01-01
Movie Zachýsek, zvaný Rumělka 1991-06-01
Movie Talisman Unknown 1991-01-01
Movie Zálety koňského handlíře Unknown 1991-06-22
Movie Princezna Slonbidlo šašek Kašpar 1990-01-01
Series Přísahám a slibuji Olda Bican 1990-01-01
Movie Utopím si ho sám saniťák 1989-01-01
Series Křeček v noční košili Prof. Berka 1988-12-24
Series A Prague Underworld 1988-04-02
Movie Ať přiletí čáp, královno! Unknown 1987-01-01
Movie Svědek 1987-01-01
Series Strom pohádek Unknown 1987-01-01
Movie O princezně na klíček Inženýr Horáček 1987-01-01
Movie Zatmění všech sluncí Vašek 1987-08-26
Movie Smích se lepí na paty 1987-06-01
Movie O štěstí a kráse princ Fridolín 1986-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Movie Žáku Kašíku, nežeň se! 1985-01-01
Movie Co takhle svatba, princi? princ David 1985-01-01
Series We All Are Required to Attend School Michal Karfík 1984-04-22
Movie Ďábel ví hodně Zdeněk 1983-01-01
Movie Jara Cimrman Lying, Sleeping švagr 1983-09-30
Series Zahrada dětí Áda 1982-01-01
Series Ze staré drogerie Jaroslav 1982-01-01
Movie Waiter, Scarper! inženýr Robert 1981-01-01
Series Poručík Petr Unknown 1981-01-01
Movie The Krakonos and the Skiers Trainee 1981-01-18
Movie Kotva u přívozu Ondra 1980-01-01
Movie Don't Take the Sweater Off Tomáš 1980-07-30
Movie The Fair Is Here Brejlovec 1974-11-15