Image of Miroslav Donutil

Miroslav Donutil

Miroslav Donutil was born on February 7, 1951 in Trebíc, Czechoslovakia [now Czech Republic]. He is an actor and writer.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 7, 1951 In Třebíč - Czechoslovakia
Movie/TV Credits:
65
First Appeared:
In the movie Ballad For A Bandit 1979-06-01
Latest Project:
Series Vysoká hra 2020-01-26
Known For
Poster of Vysoká hra
Poster of Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Poster of Na cestě
Poster of 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem
Filmography
Series Vůně albánské kuchyně s Miroslavem Donutilem Host 2020-01-08
Series Vysoká hra Zdeněk Morávek 2020-01-26
Series Strážmajster Topinka doktor Martin Elinger 2019-01-11
Series Karel je Gott Self 2019-07-13
Movie My Uncle Archimedes Karel Novák 2018-01-14
Movie Doktor Martin: Záhada v Beskydech Martin Elinger 2018-12-06
Series Rašín Karel Kramář 2018-10-14
Series Dáma a Král šéf kanceláře Rudolf Černý 2017-10-22
Movie Klec Assistant (uncredited) 2015-09-06
Series Doktor Martin Martin Elinger 2015-08-30
Movie Cesta do Říma 2015-08-05
Series Labyrinth Petr Oliva 2015-08-31
Movie Dědictví aneb Kurvaseneříká Dr. Ulrich 2014-02-06
Movie 10 Rules otec Marka 2014-03-20
Movie A Step Into the Dark Unknown 2014-06-12
Movie Co v detektivce nebylo 2013-09-01
Series The Czech Century David Lloyd George 2013-10-27
Movie The Servant of Two Masters Truffaldino 2011-02-07
Movie The Rain Fairy Lakota 2010-02-11
Movie Román pro muže Cyril 2010-09-23
Movie Devatenáct klavírů vrchní inspektor Klubícko 2008-12-21
Movie Cestou necestou s Miroslavem Donutilem 2007-02-03
Series Na cestě Unknown 2006-02-06
Movie From Subway with Love Žemla 2005-04-14
Series 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem Unknown 2004-12-31
Movie Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště Václav Hrubeš starší 2004-12-31
Movie Bankrot (2003) Unknown 2003-12-26
Movie Boredom in Brno Miroslav Norbacher 2003-04-22
Movie Želary Priest 2003-09-04
Movie Útěk do Budína Jožka 2002-11-07
Movie Sluha dvou pánů Truffaldino 2001-12-15
Series Hotel Herbich Karel 2000-01-10
Series Krásný ztráty Self 2000-02-10
Movie Společnice František 2000-04-16
Movie Cosy Dens Otec Šebek 1999-04-08
Movie Traps Dohnal 1998-04-16
Series Dobrodružství na pasece Narrator (voice) 1998-11-18
Movie Eine kleine Jazzmusik ředitel Czermak 1996-07-01
Movie Miroslav Donutil v Lucerně Unknown 1996-09-12
Movie Lea Gregor Palty 1996-12-12
Movie What Hedwig Didn't Tell Us Ing. Cermák 1995-01-01
Movie Fany kněz Homolka 1995-11-30
Movie Pořád se něco děje Unknown 1995-01-01
Movie Róza, strážné strašidlo Unknown 1994-01-01
Movie Pevnost 1994-11-24
Series Uctivá poklona, pane Kohn Bloch 1992-01-01
Movie The Inheritance or Fuckoffguysgoodday Dr. Ulrich 1992-12-14
Movie Cerni baroni por. Troník 1992-06-04
Movie Jen o rodinných záležitostech referent StB 1991-04-01
Movie The Tank Battalion nadporučík Růžička 1991-05-29
Movie Only a Day Pipco 1988-09-29
Movie Rozsudky soudce Ooky soudce Ooka 1988-01-01
Movie Drátenická pohádka Unknown 1987-01-06
Movie The Galoshes of Happiness Kapitän 1987-04-01
Movie Outsider 1987-08-01
Movie O buchtách a milování Unknown 1986-03-18
Movie Čarovné dědictví Rejtar 1986-10-01
Movie Skřivánek a sova 1984-01-01
Movie O chytrém šachovi moudrý vladař 1983-01-01
Movie Radostné události Unknown 1983-01-01
Movie Šťastný domov 1982-01-01
Movie Archimédův bod Alois Procházka 1982-01-01
Movie Cutting It Short kočí Martin 1981-02-01
Movie Zlatá panna 1980-03-17
Movie Ballad For A Bandit Nikola Šuhaj loupežník 1979-06-01