Image of Vilma Cibulková

Vilma Cibulková

Sorry, couldn't find any biography for Vilma Cibulková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 26, 1963
Movie/TV Credits:
55
First Appeared:
In the movie A co ten ruksak, králi? 1985-01-01
Latest Project:
Movie Promlčeno 2022-04-21
Known For
Poster of Hlava Medúzy
Poster of The Rain Fairy
Poster of Místo nahoře
Poster of Jabloňová panna
Filmography
Movie Promlčeno Unknown 2022-04-21
Series Hlava Medúzy Unknown 2021-01-11
Movie The Cage Zita 2019-05-19
Movie Můj příběh Unknown 2019-12-26
Movie Věčně tvá nevěrná teta Marta 2018-02-22
Movie Tátova volha Kamila 2018-03-08
Movie A Soul to Redeem Unknown 2017-04-09
Movie Crazy Kingdom Paní lesa 2016-02-25
Movie Deckname Holec Studio Manager 2016-07-15
Movie Pohádky pro Emu Nosková 2016-11-03
Movie Photographer Vera Žílová 2015-01-08
Movie Chasing Fifty Kateřina Hilská 2015-12-24
Movie Celebrity Ltd. Unknown 2015-10-29
Movie Svatojánský věneček Morana 2015-12-25
Movie Správnej dres Alena, matka Simony 2015-12-27
Series We love Czechia self 2013-04-07
Movie Wings of Christmas Unknown 2013-11-14
Movie Edgemen Vilma Slamova 2011-12-01
Movie Tajemství staré bambitky Hedvika 2011-12-25
Movie The Rain Fairy Matka Jany 2010-02-11
Movie Hrobník vdova Sojková 2009-04-19
Movie An Earthly Paradise for the Eyes Marta 2009-11-19
Movie Hope Unknown 2009-11-04
Series Hospital on the Edge of Town - The New Generation Unknown 2008-01-01
Series Vlna Ann 2008-02-10
Series Boží pole s.r.o. Marta Trojanová 2007-03-11
Movie Zastřený hlas Božena Holečková 2006-10-08
Movie Všichni musí zemřít kapitánka Mazancová 2005-02-20
Series Dobrá čtvrť Michalova matka 2005-09-19
Movie Shadow of the Deceased Helga Skládalová 2005-03-10
Series Místo nahoře Unknown 2004-04-05
Movie Dirty Soul matka 2004-10-14
Movie Pupendo Magda Břečková 2003-03-01
Movie Smart Philip Velma 2003-12-03
Movie Muž, který vycházel z hrobu kapitánka Mazancová 2002-03-17
Movie Spring of Life Waage 2000-02-03
Movie Landscape paní Agáta 2000-09-09
Movie Ani málo, ani moc Barbora 2000-03-19
Movie Jabloňová panna Unknown 2000-04-21
Movie Kuře melancholik Unknown 1999-09-30
Movie Zakletý vrch Unknown 1999-12-26
Movie Kouzelnice Unknown 1998-02-01
Movie The Wonderful Years That Sucked Nina 1997-04-03
Movie Poe a vražda krásné dívky Unknown 1996-01-01
Series Konec velkých prázdnin Unknown 1996-01-01
Series Marie Růžička Unknown 1994-01-01
Series Přítelkyně z domu smutku Věra 1992-01-01
Movie Vyžilý Boudník Jana 1991-05-01
Movie Než poznáš první úsměv Unknown 1989-01-01
Movie Time of the Servants Hanka 1989-11-01
Movie Veselé Vánoce přejí chobotnice asistentka výzkumu v elektrárně 1987-11-01
Series Strom pohádek Unknown 1987-01-01
Movie Smích se lepí na paty Unknown 1987-06-01
Movie Pohádka z Kampy Madla 1986-01-01
Movie A co ten ruksak, králi? Unknown 1985-01-01