Image of Petr Štěpánek

Petr Štěpánek

Sorry, couldn't find any biography for Petr Štěpánek. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 2, 1948 In Prague, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Jak se Mette chtěla stát královnou 1968-01-01
Latest Project:
Movie O zázračné mouše (TV film) Česko 1993 2022
Known For
Filmography
Movie O zázračné mouše (TV film) Česko 1993 2022
Movie Tajemství staré bambitky 2 2021-12-09
Movie Korunní princ Král Filip 2015-12-24
Movie Intimity Martin 2014-10-23
Movie Tajemství staré bambitky Frit 2011-12-25
Movie Černá karta 2005-09-25
Movie Zakletý vrch 1999-12-26
Movie O zlé a dobré vodě 1998-01-04
Movie Tajemství mořské panny 1998-03-23
Movie O princi Truhlíkovi 1996-01-01
Movie Pozor na Kozoroha 1994-01-01
Movie O zázračné mouše 1993-01-01
Movie The Perfect Husband Jana's Husband 1993-06-02
Movie Pravda a lež 1992-01-01
Movie Světýlka z blat Matěj 1992-03-23
Movie Šťastlivec Sulla 1991-01-01
Movie Koho ofoukne větříček Secretary 1991-01-12
Movie Zachýsek, zvaný Rumělka 1991-06-01
Movie Král a zloděj 1991-12-29
Movie Pernikářka a větrný mládenec pán mračen a bouří 1990-01-01
Movie O podezíravém králi 1989-03-19
Movie Piloti Jan Trejbal 1988-01-01
Movie Hlava plná slunce 1986-01-01
Movie Růžový Hubert Richard Chelford 1985-01-01
Movie O zakletém hadovi Prince 1983-01-01
Movie O velkém nosu 1983-03-20
Series Pouť králů Oldřich 1982-01-01
Movie Velká policejní pohádka 1979-02-06
Movie Kateřina zlé pověsti Chrysostom 1976-01-01
Movie Odysseus and the Stars Strázmistr VB 1976-09-01
Movie Nezbedná pohádka 1976-01-01
Movie Princess Goldilocks Jiřík 1973-01-28
Movie Vlak do stanice Nebe Šrámek (voice) 1972-12-01
Movie The Secret of a Great Narrator 1972-04-28
Series Záhada hlavolamu 1969-12-24
Movie Jak se Mette chtěla stát královnou 1968-01-01