Image of Martin Růžek

Martin Růžek

Sorry, couldn't find any biography for Martin Růžek. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 23, 1918 In Cervený Kostelec, Bohemia, Austria-Hungary [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
93
First Appeared:
In the movie Temno 1951-08-24
Latest Project:
Movie V erbu lvice 1995-04-11
Known For
Poster of A Prague Underworld
Poster of Pohádka o mokrosuchém štěstí
Poster of Dášeňka
Poster of Vysoká modrá zeď
Filmography
Movie V erbu lvice převor Gothard 1995-04-11
Movie Sedmero krkavců Slunce 1993-01-01
Series Uctivá poklona, pane Kohn Taussig 1992-01-01
Movie Snow White Hofmeister 1992-11-05
Series Territory of the White Kings Louš 1991-01-01
Series Přísahám a slibuji MUDr. Vácha 1990-01-01
Series Dobrodružství kriminalistiky Unknown 1989-11-11
Movie Evropa tančila valčík 1989-12-29
Series A Prague Underworld 1988-04-02
Series Strom pohádek Goldsmith 1987-01-01
Series Zlá krev 1987-01-25
Movie Veronika Paumann 1986-05-01
Movie Prípad Platfus JUDr. Vomáčka, soudce 1985-01-01
Series Tři cesty k domovu Tůma 1983-01-01
Movie Spor dramaturga Stroupežnického Dubský 1982-08-15
Series Doktor z vejminku JUDr. Kostrhún 1982-01-01
Movie The Last One Will Go to Hell hořovický rychtář Holoubek, krčmářův strýc 1982-09-29
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie Hra o královnu 1981-03-13
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí Unknown 1981-03-23
Movie V zámku a podzámčí Unknown 1981-12-24
Movie Pan Vok odchází Unknown 1979-01-01
Series Dášeňka Komentář 1979-01-01
Movie The Secret of Steel City Dr. Sarrasin 1979-05-01
Movie Na dvoře vévodském Unknown 1979-05-01
Movie Čarovné prstýnky Unknown 1978-03-23
Movie Adele Hasn't Had Her Dinner Yet baron Franz von Kaunitz 1978-08-04
Movie Babička je ráda Karlík 1978-06-07
Movie Smuteční hudba za padlé hrdiny Unknown 1977-07-24
Movie Odysseus and the Stars Npor. VB 1976-09-01
Movie Paleta lásky Unknown 1976-01-01
Movie První pohled Unknown 1975-04-12
Movie Královský gambit Unknown 1974-01-01
Movie O Emínce a Havlíčkovi 1974-01-01
Series Krkonošské pohádky Narrator (voice) 1974-04-30
Movie Vysoká modrá zeď generál 1973-01-02
Movie Miss Golem Karen 1972-03-29
Movie Kat nepočká Unknown 1971-01-01
Movie Jak se dělá televizní soutěž Unknown 1971-01-01
Series F. L. Věk profesor Vydra 1971-09-12
Movie Návrat pana Ryšánka Ryšánek 1971-12-24
Series Princ a chuďas lord Saint John 1971-12-25
Movie Kapacita Unknown 1970-01-01
Movie Witchhammer Biskop 1970-01-23
Movie Svatá hříšnice 1970-12-25
Movie Jak se dělá divadlo 1970-09-24
Movie Buřič Jejího Veličenstva Unknown 1969-04-16
Movie Královský omyl 1968-12-30
Movie Dita Saxová Dr. Fritz 1968-02-23
Series Klapzubova jedenáctka Unknown 1968-01-06
Movie On Zizka's Battle Waggon Bohuslav von Schwanberg 1968-11-29
Movie Martin and Nine Fools Unknown 1967-05-26
Movie Happy End Žalobce 1967-09-01
Movie Konec velké epochy Engineer 1966-03-23
Movie Lidé z maringotek Lotyš 1966-01-01
Movie Spravedlnosti se meze nekladou 1966-09-21
Movie Nahá pastýřka malíř Oskar Maudr 1966-12-30
Movie If a Thousand Clarinets ministr 1965-01-26
Movie A Prayer for Katerina Horovitzova Herrmann Cohen 1965-01-01
Movie Strakatí andělé 1965-01-08
Movie The Borrowed Face profesor Kirchenbruch 1965-12-24
Movie A Star Named Wormwood Kovář 1965-02-26
Movie Záhadný pan Hyde 1964-04-14
Movie Příběh dušičkový advokát 1964-12-01
Movie Spanilá jízda Unknown 1963-04-13
Movie Tarzanova smrt Unknown 1963-02-01
Movie Death Is Called Engelchen doktor 1963-05-02
Movie Horoucí srdce Unknown 1963-03-08
Movie The Dynamite Watcher 1963-10-04
Movie Mlčení Commentary (voice) 1963-12-27
Movie Tři chlapi v chalupě Unknown 1963-12-25
Movie The Pilgrimage to the Holy Virgin 1961-05-19
Movie The Night Guest 1961-09-29
Movie Florián šéfredaktor Hladký 1961-12-22
Movie Konec cesty Josef Lachman 1960-03-11
Movie Zlé pondělí 1960-10-14
Movie Hry a sny 1959-03-20
Movie Death in the Saddle Oberst Hejzlar 1959-03-27
Movie Občan Brych Lazecký 1959-02-20
Movie První a poslední 1959-07-24
Movie The Princess with the Golden Star král Kazisvět III. 1959-12-18
Movie Bomba mason Krahulík 1958-01-01
Movie Kasaři director Prokes 1958-06-27
Movie I Dutifully Report Tayerle 1958-01-03
Movie Zlatý pavouk Halouzka 1957-02-22
Movie Jurášek gendarme ensign Sojka 1957-05-03
Movie At the Terminus Mr. Pesta 1957-12-20
Movie Nevěra 1956-08-31
Movie Rudá záře nad Kladnem district governor Rozsypal 1956-02-24
Movie Neporažení Zácek 1956-11-16
Movie Tank Brigade 1955-10-05
Movie Anna proletářka Podhradsky 1953-02-20
Movie Temno 1951-08-24