Image of Václav Mareš

Václav Mareš

Sorry, couldn't find any biography for Václav Mareš. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 1, 1940
Movie/TV Credits:
33
First Appeared:
In the movie Spadla s měsíce 1961-08-18
Latest Project:
Movie Devatenáct klavírů 2008-12-21
Known For
Poster of In nomine patris
Poster of Král Ubu
Poster of A Prague Underworld
Poster of Růžový Hubert
Filmography
Movie Devatenáct klavírů Petrvaldský 2008-12-21
Movie Černá karta 2005-09-25
Movie In nomine patris Unknown 2004-11-14
Movie Waterloo po česku Clerk 2002-09-12
Movie Jak ukrást Dagmaru Ministerský předseda 2001-10-25
Movie Konto separato Unknown 1997-01-15
Movie Byl jednou jeden polda II – Major Maisner opět zasahuje! Ministr vnitra 1997-01-30
Movie Jen o rodinných záležitostech hlas soudce 1991-04-01
Series Maigret Dr. Pardon 1991-12-01
Movie Král Ubu Hromoslav 1990-01-01
Series Popel a hvězdy Unknown 1990-01-01
Series A Prague Underworld 1988-04-02
Movie On a Wayward Princess Dejmor 1987-07-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Růžový Hubert 1985-01-01
Movie Této noci v tomto vlaku doktor Václav 1984-01-01
Movie The Treasure of Count Chamaré Caretaker 1984-01-01
Series Povídky malostranské Unknown 1984-01-01
Movie Boot Called Melichar Unknown 1983-11-01
Movie Spor herečky Kvapilové F. X. Svoboda 1982-01-01
Movie The Mysterious Castle in the Carpathians Sedlák 1981-10-01
Movie Kam nikdo nesmí 1979-11-16
Movie The Case of Dead Schoolmates kapitán VB Erba 1977-02-18
Movie The Motive for Murder lékárník 1975-04-04
Movie Schovávaná na schodech Unknown 1972-01-01
Movie Bližní na tapetě: Hračičkové Unknown 1972-01-01
Movie Cyrano z Bergeracu Le Bret 1971-12-26
Movie Nudity doctor Krása 1971-01-01
Movie Raport František 1968-09-25
Movie Mlha 1966-01-01
Movie Seven Days in a Week 1965-06-01
Movie Strakatí andělé 1965-01-08
Movie Spadla s měsíce Unknown 1961-08-18