Image of Bohuslav Čáp

Bohuslav Čáp

Sorry, couldn't find any biography for Bohuslav Čáp. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 26, 1925
Movie/TV Credits:
24
First Appeared:
In the movie The Proud Princess 1952-09-26
Latest Project:
Series Přítelkyně z domu smutku 1992-01-01
Known For
Poster of Černá země
Poster of The Physician of a Dying Time
Poster of Ohnivé ženy
Poster of Hejkal
Filmography
Series Přítelkyně z domu smutku otec Majky 1992-01-01
Movie Poslední zastávka smrt 1990-01-01
Movie O podezíravém králi Unknown 1989-03-19
Movie Don't Be Afraid Unknown 1989-08-01
Series A Prague Underworld Unknown 1988-04-02
Movie Pohádka o lidské duši pantáta 1986-01-01
Movie Hlava plná slunce Unknown 1986-01-01
Movie Rubínová pohádka 1986-01-23
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Ohnivé ženy se vracejí 1986-12-29
Movie O mrtvých jen dobře 1985-01-01
Series Černá země Unknown 1985-01-01
Series The Physician of a Dying Time Fabricius 1984-02-20
Movie Ohnivé ženy 1983-12-29
Movie Princové jsou na draka rádce 1980-01-01
Movie Súkromná vojna 1978-05-05
Movie Hejkal Unknown 1978-03-18
Movie Krádež na Malém rynku Skružný 1974-01-01
Movie People from the Subway 1974-05-17
Movie The Secret of the Gold Buddha Unknown 1973-06-01
Movie Nudity Fronek 1971-01-01
Movie Jumping Over Puddles Odpustek 1971-05-07
Movie The Great Unknown Docent 1970-10-23
Movie The Proud Princess Shoemaker 1952-09-26