Image of Gabriela Wilhelmová

Gabriela Wilhelmová

Sorry, couldn't find any biography for Gabriela Wilhelmová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 19, 1942 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
29
First Appeared:
In the movie Královské řádění 1974-04-11
Latest Project:
Movie Klec 2015-09-06
Known For
Poster of Klec
Poster of O princi Bečkovi
Poster of Citlivá místa
Poster of Landscape with Furniture
Filmography
Movie Klec Hana 2015-09-06
Movie Královský slib dvorní dáma 2001-09-13
Movie Conspirators of Pleasure Mrs. Loubalova 1996-10-17
Series Bylo nás pět Vařeková 1995-01-09
Movie Angelic Eyes Butcher 1994-01-20
Movie Učitel tance Dotáhalová 1994-01-26
Movie Kačenka a zase ta strašidla Unknown 1993-03-15
Movie The Perfect Husband Lady with Puppy 1993-06-02
Movie Dvanáct měsíčků Macecha 1992-01-01
Movie Byli jsme to my? Unknown 1991-03-01
Movie Pražákům, těm je hej Unknown 1991-04-01
Movie Freon Spirit Trapková 1991-06-05
Movie Nemocný bílý slon Unknown 1990-03-01
Movie Kdo probudí Pindruše ...? Klopáčková 1989-01-01
Movie Džusový román Worker (voice) 1988-01-01
Series Gagman Unknown 1988-05-30
Movie O princi Bečkovi královna 1988-01-01
Movie Dámská jízda Unknown 1987-01-01
Movie Landscape with Furniture Brátková 1987-03-01
Movie Citlivá místa Unknown 1987-12-19
Movie Černá punčocha Unknown 1986-01-01
Movie The Arctic Is Calling Unknown 1984-03-30
Series Zahrada dětí Chief Social Worker 1982-01-01
Movie Waiter, Scarper! Unknown 1981-01-01
Movie Sugar House Němka 1981-05-22
Movie Všichni proti všem Unknown 1977-11-01
Movie How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer ošetřovatelka Růženka, Karlova přítelkyně 1975-03-01
Movie Girls from a Porcelain Factory Urbanová 1975-01-04
Movie Královské řádění Unknown 1974-04-11