Image of Ladislav Frej

Ladislav Frej

Sorry, couldn't find any biography for Ladislav Frej. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 26, 1941
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Cyrano z Bergeracu 1971-12-26
Latest Project:
Movie Stáří není pro sraby 2022
Known For
Poster of Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Poster of Černí andělé
Poster of Hvězda života
Poster of Nemocnice na kraji města
Filmography
Movie Stáří není pro sraby Unknown 2022
Series Hlava Medúzy Unknown 2021-01-11
Series Letící delfín Lukáš 2013-02-14
Series Ošklivka Katka Robert Meduna 2008-03-03
Series Nemocnice na kraji města po dvaceti letech 2003-01-01
Series Černí andělé Unknown 2001-11-04
Movie Hvězda života 1998-12-24
Movie Eine kleine Jazzmusik Franta 1996-07-01
Movie Generálka Jeho Veličenstva Unknown 1995-01-01
Series Laskavý divák promine Grégr 1994-01-01
Movie Šťastlivec Sulla 1991-01-01
Movie Byli jsme to my? 1991-03-01
Movie Princezna Duše 1991-03-23
Series Popel a hvězdy Unknown 1990-01-01
Movie Trezor Josef Černý 1989-01-01
Movie Návštěvní hodiny 1986-01-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie Ples v opeře Jiří Dumenil 1983-01-01
Series Malý pitaval z velkého města náčelník nadporučík Břetislav Kubát 1983-11-26
Movie Šílený kankán 1983-05-01
Movie Jara Cimrman Lying, Sleeping Marold 1983-09-30
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie That Instant, That While Brázda 1981-05-01
Movie Girl with Shells otec Venduly 1981-12-01
Movie The Medal Ziegler 1980-10-30
Movie Tatínek Father 1979-01-01
Movie Men Don't Cry 1979-12-01
Series Nemocnice na kraji města MUDr. Karel Sova mladší 1978-11-05
Movie Hadrián z Římsů Soběbor 1976-01-01
Movie The Secret of a Great Narrator 1972-04-28
Movie Cyrano z Bergeracu Unknown 1971-12-26