Image of Miriam Hynková

Miriam Hynková

Sorry, couldn't find any biography for Miriam Hynková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 11, 1933
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie The Black Battalion 1958-06-13
Latest Project:
Movie Putování po Blažených ostrovech 1989-03-23
Known For
Poster of Černá země
Poster of Hostinec U koťátek
Poster of August Sunday
Poster of Magdalena Dobromila Rettigová
Filmography
Movie Putování po Blažených ostrovech 1989-03-23
Movie Copak je to za vojáka... Evina babička 1987-01-01
Movie Zatmění všech sluncí Šváchová 1987-08-26
Movie Prípad Platfus Burdová 1985-01-01
Series Černá země Unknown 1985-01-01
Movie O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle 1983-03-19
Series Hostinec U koťátek Unknown 1971-01-01
Movie Magdalena Dobromila Rettigová 1961-01-01
Movie August Sunday Zuzana 1961-05-12
Movie První parta Unknown 1960-02-19
Movie První a poslední Unknown 1959-07-24
Movie Hry a sny 1959-03-20
Movie The Black Battalion Girl 1958-06-13