Image of Jitka Ježková

Jitka Ježková

Sorry, couldn't find any biography for Jitka Ježková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 7, 1978 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the series Prima sezóna 1994-01-01
Latest Project:
Movie Tady hlídáme my 2022
Known For
Poster of Ptačí rodinky
Poster of Divadlo v Řeznické
Poster of Interlude In Prague
Poster of O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
Filmography
Movie Tady hlídáme my Julie 2022
Movie Past Klára Doubková 2020-02-16
Series Ptačí rodinky Narrator (voice) 2019-05-04
Movie Divadlo v Řeznické Herself 2017-06-24
Movie Interlude In Prague Frau Vogt 2017-05-25
Series Jetelín Róza 2016-08-01
Movie Pravý rytíř Alžběta 2016-12-24
Movie Ostravak Ostravski sekretářka 2016-10-20
Series Bedekr Guide 2014-10-01
Movie Intimity Laura 2014-10-23
Movie Tady hlídám já Julie 2012-05-31
Movie Autopohádky princezna (hlas) 2011-03-17
Movie Wingless Martina 2009-01-22
Movie O království z nudlí a štěstí bez konce Bětka 2009-12-26
Series Hospital on the Edge of Town - The New Generation Unknown 2008-01-01
Series Boží pole s.r.o. Bára 2007-03-11
Movie Born Into Sh*t Unknown 2006-11-23
Movie Hodina tance a lásky Unknown 2003-05-04
Movie Andělská tvář Nurse Fauberga 2002-03-14
Movie Coal Tower Věra (hlas) 2002-03-28
Movie Jak chutná láska princezna Lucie 2002-12-24
Movie Bride with big legs Anna 2002-12-25
Movie Početí mého mladšího bratra 2000-01-27
Movie O perlové panně Pearl maiden 1998-04-08
Movie The Wonderful Years That Sucked Jaruška 1997-04-03
Movie O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli Maiden 1996-09-05
Series Nováci Zuzana Nováková 1995-04-19
Series Prima sezóna Helena 1994-01-01