Image of Roman Skamene

Roman Skamene

Sorry, couldn't find any biography for Roman Skamene. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 2, 1954 In Planá u Mariánských Lázní, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
41
First Appeared:
In the movie The Flight 1967-12-08
Latest Project:
Movie Tady hlídáme my 2022
Known For
Poster of Svět pod hlavou
Poster of Nahota na prodej
Poster of Jedno malé sídlisko
Poster of Panenka z vltavské tůně
Filmography
Movie Tady hlídáme my Unknown 2022
Movie Špindl 2 Unknown 2019-12-05
Movie The Cellar Kizek 2018-08-27
Series Svět pod hlavou Unknown 2017-01-02
Series Wasteland Lipovský 2016-10-30
Series Případy 1. oddělení Unknown 2014-01-06
Movie Bony a klid 2 Bíny 2014-05-22
Movie Jedlíci aneb Sto kilo lásky José 2013-05-02
Movie Kožené slunce Bivoj, rozhodčí 2002-09-08
Movie Goblins and Good Luck 2 kupec 2001-02-01
Movie Mňága – Happy End Unknown 1996-06-13
Movie Divoké pivo Unknown 1995-09-14
Series Třikrát baron Prášil Unknown 1994-01-01
Movie Ještě větší blbec, než jsme doufali Boss 1994-06-02
Movie Nahota na prodej Unknown 1993-01-28
Movie Trhala fialky dynamitem bratranec Pons 1992-11-19
Movie The Tank Battalion major Borovička 1991-05-29
Movie Pražákům, těm je hej Manager 1991-04-01
Movie Džusový román Vašek (voice) 1988-01-01
Movie Bony a klid Bíny 1988-07-01
Movie Ať přiletí čáp, královno! Unknown 1987-01-01
Series Frankenstein's Aunt Hans 1987-02-01
Movie The False Prince Velitel palácovej stráze 1985-11-01
Movie Co takhle svatba, princi? zapisovatel Pravčický 1985-01-01
Movie Spor dramaturga Stroupežnického Viceregent's Nephew 1982-08-15
Series Poručík Petr Unknown 1981-01-01
Movie Princové jsou na draka vyslanec draka, Jiří Hlaváček 1980-01-01
Series Starožitníkův krám Short Servant 1980-01-01
Movie How to Dupe a Lawyer Unknown 1980-09-01
Movie Čarovné prstýnky Unknown 1978-03-23
Series Jedno malé sídlisko Unknown 1978-01-01
Movie Muž s orlem a slepicí Unknown 1978-12-01
Movie Jezevec Unknown 1976-01-01
Movie Panenka z vltavské tůně Unknown 1976-03-21
Movie Hotel Pacific Fryc 1975-11-27
Movie The Fair Is Here Kvído 1974-11-15
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Series Princ a chuďas princ Edward VI. / chuďas Tom County 1971-12-25
Movie Odvážná slečna Unknown 1970-04-10
Series Záhada hlavolamu Červenáček 1969-12-24
Movie The Flight Sasa 1967-12-08