Image of Světlana Nálepková

Světlana Nálepková

Sorry, couldn't find any biography for Světlana Nálepková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 2, 1960 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the movie Ráno budeme moudřejší 1977-06-15
Latest Project:
Series Hlava Medúzy 2021-01-11
Known For
Poster of Pánská jízda
Poster of O princezně na klíček
Poster of Ať přiletí čáp, královno!
Poster of Zastretý farebný svet
Filmography
Series Hlava Medúzy Unknown 2021-01-11
Series První krok Vlasta Marešová 2009-09-21
Movie Ctrl Emotion Unknown 2009-12-09
Movie Pánská jízda kolegyně Viktora 2004-06-24
Movie Princezna Duše 1991-01-01
Movie Kdo probudí Pindruše ...? 2. pindruše 1989-01-01
Movie Hodinář 1988-01-01
Movie Ať přiletí čáp, královno! Unknown 1987-01-01
Movie O princezně na klíček Princezna Mařenka 1987-01-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie An Accident 1986-09-01
Movie Zastretý farebný svet 1979-05-20
Movie Paví král Unknown 1978-03-23
Movie Ráno budeme moudřejší Unknown 1977-06-15