Image of František Řehák

František Řehák

Sorry, couldn't find any biography for František Řehák. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 4, 1923 In Nový Bydžov, Československo
Movie/TV Credits:
48
First Appeared:
In the movie Invention for Destruction 1958-08-22
Latest Project:
Movie Láska rohatá 2009-12-24
Known For
Poster of Setkání v Praze, s vraždou
Poster of Nemocný bílý slon
Poster of Štek
Poster of The Physician of a Dying Time
Filmography
Movie Láska rohatá učitel 2009-12-24
Movie Setkání v Praze, s vraždou Hořejš starší 2009-01-04
Movie I Served the King of England Bieler 2007-01-11
Movie Boží duha Unknown 2007-12-19
Movie Vaterland: A Hunting Logbook Willmer 2004-08-19
Movie O Ječmínkovi Varéka 2003-01-23
Movie Početí mého mladšího bratra Unknown 2000-01-27
Movie O třech ospalých princeznách Unknown 1999-01-01
Movie The Emperor and the Drummer Hostinský 1998-10-29
Movie Konto separato Unknown 1997-01-15
Movie O Nesytovi Unknown 1994-01-01
Movie Výlety v pamäti Unknown 1993-01-01
Series Přítelkyně z domu smutku kněz 1992-01-01
Movie Freon Spirit ředitel 1991-06-05
Movie Člověk proti zkáze Josef Čapek 1990-02-01
Series Věčný tulák Lacina 1990-01-01
Movie Nemocný bílý slon Unknown 1990-03-01
Movie Štek 1989-03-01
Movie The Damned House of Hajn 1989-09-01
Movie Vážení přátelé, ano Dlask 1989-09-30
Series Advokát ex offo Bitman 1988-01-01
Movie The World Knows Nothing Werner 1988-09-01
Movie Dámská jízda 1987-01-01
Movie Lion with a White Mane Unknown 1987-12-01
Movie Dobré světlo Unknown 1986-01-01
Movie Do zubů a do srdíčka Unknown 1986-07-01
Movie I tobě se to může stát Unknown 1986-07-27
Movie As Good as Poison Hula 1985-12-22
Movie Prodavač humoru Binko 1984-01-01
Series The Physician of a Dying Time Vavrinec Benedicti 1984-02-20
Movie Chladna zrána 1983-01-01
Movie Navždy do dálek Tichomoří 1983-01-01
Movie Radostné události Unknown 1983-01-01
Series Stavy rachotí Koval 1983-10-13
Movie Příběh ženy, která milovala lidi Unknown 1982-01-01
Movie Má láska s Jakubem Unknown 1982-12-10
Movie Cutting It Short statkář Vejvoda 1981-02-01
Movie A New Boy Started Today Unknown 1981-04-09
Movie Matěji, proč tě holky nechtějí? předseda družstva Josef Bžoch 1981-08-01
Movie Blue Planet Skalník 1980-01-25
Movie The Divine Emma kaplan 1979-12-21
Movie Kufr plný nadějí 1978-01-01
Movie Who Looks for Gold? otec Petry 1975-04-01
Movie Pasiáns číšník 1969-01-01
Movie Larks on a String Drobecek 1969-12-31
Movie Capricious Summer Canon Roch 1968-05-24
Movie Crime in the Night Club Fizl 1968-12-20
Movie Invention for Destruction Unknown 1958-08-22