Image of Radek Holub

Radek Holub

Sorry, couldn't find any biography for Radek Holub. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 22, 1968
Movie/TV Credits:
41
First Appeared:
In the movie The Cow 1996-01-11
Latest Project:
Movie Kurz manželské touhy 2021-10-28
Known For
Poster of Kurz manželské touhy
Poster of Osada
Poster of A Colourful Dream
Poster of Poldové a nemluvně
Filmography
Movie Kurz manželské touhy Unknown 2021-10-28
Series Osada Milan Rubal 2021-09-03
Series Poldové a nemluvně Unknown 2020-01-10
Movie A Colourful Dream (voice) 2020-10-07
Movie Night on Fire Unknown 2019-06-18
Movie Pure Devilry Hříšná duše 2018-01-04
Movie Toman Karel Šváb 2018-10-04
Movie Poslední útěk Jeronýma Pražského Unknown 2018-05-29
Movie Little from the Fish Shop Unknown 2015-05-28
Series Případy 1. oddělení Unknown 2014-01-06
Series Fourth Star Uran 2014-01-06
Series Head Over Heels Karel 2014-11-02
Series The Invisibles Krysa 2014-09-05
Series The Czech Century Generál Alexej Čepička 2013-10-27
Movie Duch nad zlato Krutoň 2013-12-24
Movie Oldies but Goldies Unknown 2012-04-12
Movie Lucky Loser truhlář 2012-12-25
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie Princezna Ano Unknown 2010-04-05
Movie Habermann Mašek 2010-10-07
Movie Bastardi Farář 2010-10-28
Movie Vodník a Karolínka Unknown 2010-12-26
Movie Dívka a kouzelník hostinský 2009-03-15
Movie Fišpánská jablíčka Unknown 2009-04-13
Movie The Karamazov Brothers Smerdyakov 2008-04-24
Movie Devatenáct klavírů inspektor Veverka 2008-12-21
Movie Křišťálek meč Unknown 2007-12-26
Movie O dívce, která šlápla na chléb Prakouš 2007-12-25
Series Černí baroni Kefalín 2004-01-19
Movie Stará láska nerezaví Raymond 2003-10-12
Movie O svatební krajce Osud 2003-12-24
Movie O víle Arnoštce mořský král 2002-01-01
Movie Vyvraždění rodiny Greenů Unknown 2002-09-22
Movie Únos domů Erik 2002-04-18
Movie Little Otik Young postman 2001-01-25
Series Černí andělé Unknown 2001-11-04
Movie Halt, Or I'll Miss! Doubek 1998-03-12
Movie Dvě z policejní brašny Unknown 1997-02-17
Movie Zdivočelá země Hejl 1997-11-13
Movie Racek Konstantin Treplev 1997-06-21
Movie The Cow Adam 1996-01-11