Image of Kristýna Leichtová

Kristýna Leichtová

Sorry, couldn't find any biography for Kristýna Leichtová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 14, 1985 In Plzeň, Československo
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Shark in the Head 2004-06-01
Latest Project:
Series 1. MISE 2021-08-29
Known For
Poster of Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Poster of Ohnivý kuře
Poster of Bastardi (Seriál)
Poster of Dokonalý svět
Filmography
Series 1. MISE Unknown 2021-08-29
Movie Prvok, Šampón, Tečka a Karel zdravotní sestra 2021-07-29
Series Ohnivý kuře Klára Tréblová / Klára Benešová 2016-03-05
Movie Child 44 Domestic Arts Teacher 2015-03-15
Movie Intimity Nikol 2014-10-23
Series Bastardi (Seriál) Jana 2014-08-26
Series We love Czechia self 2013-04-07
Series Gymnasium with limited liability Denisa Hájková 2012-09-02
Movie Bastardi III Jana Majerová 2012-09-20
Movie WesternStory Bubu 2011-05-19
Series Dokonalý svět Bára, asistentka 2010-09-01
Movie Bastardi Jana 2010-10-28
Series Comeback Iva Pacovská 2008-09-04
Series Světla pasáže Kateřina Moravcová 2007-02-21
Movie Holiday Makers Denisa 2006-04-20
Movie Shark in the Head Girl 2004-06-01