Image of Lada Jelínková

Lada Jelínková

Sorry, couldn't find any biography for Lada Jelínková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 18, 1974 In Brno, Československo
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie Hanele 1999-11-04
Latest Project:
Series Zločiny Velké Prahy 2021-01-31
Known For
Poster of Božena
Poster of Místo zločinu Ostrava
Poster of Vesničan
Poster of Ohnivý kuře
Filmography
Series Zločiny Velké Prahy Unknown 2021-01-31
Series Božena Viktorka 2021-01-03
Series Místo zločinu Ostrava Unknown 2020-01-06
Movie Past Hrůzová 2020-02-16
Movie Mimořádné Ceny Neuron: Odvaha měnit budoucnost 2020-09-28
Series Vesničan Kateřina 2018-03-18
Movie My sister's wedding Unknown 2018-04-26
Series Ohnivý kuře Gábina 2016-03-05
Movie Intimity Vanesa 2014-10-23
Series Dokonalý svět paní Schneiderová 2010-09-01
Series Vyprávěj Unknown 2009-08-31
Series Horákovi sestřička 2006-09-06
Movie Impresário ze Smyrny 2006-11-04
Movie Křesadlo Witch Gudrun 2004-12-25
Movie Hanele Hana 1999-11-04