Image of Zdeněk Řehoř

Zdeněk Řehoř

Sorry, couldn't find any biography for Zdeněk Řehoř. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 30, 1920 In Jičín, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
69
First Appeared:
In the movie Z českých mlýnů 1941-11-19
Latest Project:
Movie Král a zloděj 1991-12-29
Known For
Poster of Černá země
Poster of Oasis
Poster of Hostinec U koťátek
Poster of Shoesmachine
Filmography
Movie Talisman Unknown 1991-01-01
Movie Král a zloděj 1991-12-29
Series Popel a hvězdy Unknown 1990-01-01
Movie Dobří holubi se vracejí Zlámal 1988-12-22
Movie Cyrano z Bergeracu Ligniére 1987-01-01
Movie Little Tom Thumb King 1987-01-03
Movie Pávie pierko Fischer 1987-01-01
Movie Pohádka z Kampy hrnčíř Hliňák 1986-01-01
Movie Když hraje klarinet 1985-01-01
Series Černá země Šugar 1985-01-01
Movie Sázka na třináctku Trčka 1985-05-01
Movie Cuddling Cat Ears Conductor 1985-01-08
Movie O Rozárce a zakletém králi 1985-03-19
Movie Dovolená na úrovni 1984-01-01
Movie Kouzelné dobrodružství Unknown 1983-02-01
Movie Velká kočičí pohádka Král 1983-05-06
Movie Hlavní výhra 1982-01-01
Movie Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykýna Captain 1982-01-01
Movie Když rozvod, tak rozvod Dr. Brázda 1982-03-31
Movie Divoký koník Ryn Antonín Jakub 1982-03-01
Movie The Hit Lukeš 1980-04-01
Movie Don't Take the Sweater Off Dědeček 1980-07-30
Movie Nebožtíci na bále strážník Pavelka 1979-01-01
Movie Na dvoře vévodském Unknown 1979-05-01
Movie Velká policejní pohádka 1979-02-06
Movie Hejkal Unknown 1978-03-18
Movie Waiting for the Rain Taraba 1978-10-01
Series Žena za pultem zástupce vedoucího Vilímek 1977-12-10
Series Soldiers of Freedom Ján Golian 1977-09-07
Movie How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer potápěč Alois Vodička, Janin otec 1975-03-01
Movie My Brother Has a Cute Brother MUDr. Navrátil 1975-05-13
Series Krkonošské pohádky hajný 1974-04-30
Movie Půlpenny 1974-01-01
Movie Břetislav a Jitka Unknown 1974-01-01
Movie Vražda v ulici Lourcine Lenglumé 1974-12-31
Movie People from the Subway 1974-05-17
Movie Oasis Berg 1972-08-01
Series Hostinec U koťátek Unknown 1971-01-01
Series F. L. Věk písař Lastovička 1971-09-12
Series Taková normální rodinka Tatínek 1971-11-01
Movie Murder in the Excelsior Hotel Janík 1971-10-07
Movie Brouk v hlavě Kamil Champsboisy 1970-01-01
Movie Svatá hříšnice 1970-12-25
Movie Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc ředitel 1969-10-31
Movie Jindřich IV. Unknown 1968-01-01
Series Sňatky z rozumu 1968-10-23
Movie Obrácení Ferdyše Pištory Unknown 1967-01-01
Movie Marketa Lazarová Sovička 1967-11-24
Movie Slečny přijdou později 1966-05-20
Movie Poklad byzantského kupce antropolog Dr. Šedivka 1966-04-13
Movie Neviditelný Unknown 1965-01-01
Movie Muž, žena, Žoržík a klíč Unknown 1965-07-21
Movie The White Lady Farář 1965-09-24
Movie Darounická poudačka Unknown 1964-01-01
Movie The Dynamite Watcher 1963-10-04
Movie Man in Outer Space 1962-03-23
Movie Spadla s měsíce Unknown 1961-08-18
Movie Hledá se táta Prošek 1961-04-13
Movie Great Solitude Hort 1960-01-15
Movie Tenkrát o vánocích 1958-12-05
Movie Today for the Last Time Husband of a customer in old age 1958-12-13
Movie Zaostřit prosím! poet Jan Hovorka 1956-12-25
Movie Shoesmachine Manager Antonín 1954-09-24
Movie Jestřáb kontra Hrdlička Typist 1953-11-27
Movie Lost in the Suburbs 1949-01-28
Movie Parohy 1947-10-10
Movie Hrdinové mlčí 1946-10-04
Movie Happy Journey 1943-12-25
Movie Z českých mlýnů 1941-11-19