Image of Lucia Molnárová

Lucia Molnárová

Sorry, couldn't find any biography for Lucia Molnárová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 5, 1986 In Bratislava, Československo
Movie/TV Credits:
9
First Appeared:
In the series Ordinácia v ružovej záhrade 2007-04-10
Latest Project:
Series Kameňák 2019-02-22
Known For
Poster of Santiniho jazyk
Poster of Hasiči
Poster of O dívce, která šlápla na chléb
Poster of Ordinácia v ružovej záhrade
Filmography
Series Kameňák Kamila 2019-02-22
Movie Christmas 'Killing Joke' Unknown 2015-12-03
Movie Candidate 2013-10-10
Movie Bad Joke 4 Kamila 2013-10-10
Movie Hasiči Unknown 2011-02-20
Movie Santiniho jazyk Viktorie 2011-12-04
Series Ordinácia v ružovej záhrade Katarína Slivková 2007-04-10
Movie Tři životy 2007-12-24
Movie O dívce, která šlápla na chléb Brigita 2007-12-25