Image of Růžena Šlemrová

Růžena Šlemrová

Sorry, couldn't find any biography for Růžena Šlemrová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 10, 1886
Movie/TV Credits:
80
First Appeared:
In the movie Noční děs 1914-12-25
Latest Project:
Movie Muž v povětří 1955-01-01
Known For
Poster of Magical River
Poster of Anton Spelec, Sharp-Shooter
Poster of The Undertaker
Poster of Fidlovačka
Filmography
Movie Muž v povětří Janurová 1955-01-01
Movie Anna proletářka Husakova 1953-02-20
Movie Holiday with Angel Pichlová 1953-04-03
Movie Mikoláš Aleš Rendlová 1952-01-11
Movie Hasek’s Tales from the Old Monarchy kněžna 1952-12-25
Movie Hostinec „U kamenného stolu“ paní Dynderová 1949-09-23
Movie Podobizna Mrs. Viktorová 1948-01-09
Movie Magical River Aňutka 1946-01-25
Movie Sobota Richardova matka 1945-01-12
Movie Prstýnek baronka 1945-02-16
Movie Girl from the Beskids Rozárka 1944-10-27
Movie Jarní píseň Oboronská 1944-11-17
Movie Zlaté dno Karvišová 1943-02-07
Movie Čtrnáctý u stolu Bersecká 1943-09-24
Movie Valentin Dobrotivý Kahounová, ředitelova žena 1942-07-31
Movie Přijdu hned Demourová 1942-12-25
Movie Rukavička Klanicová 1941-01-01
Movie Za tichých nocí 1941-01-17
Movie Tetička Dusbabová 1941-09-05
Movie Station Master Unknown 1941-04-12
Movie The Girl in Blue Smrcinská 1940-01-26
Movie The Catacombs Malvína Klásková 1940-02-23
Movie Adam a Eva Helena Trojanová 1940-04-30
Movie Pacientka dr. Hegla Křížová 1940-08-30
Movie Život je krásný Hermína 1940-12-20
Movie Paní Morálka kráčí městem Štěpánková 1939-03-31
Movie Lízino štěstí 1939-02-10
Movie Dvojí život Kitty 1939-08-25
Movie Ženy u benzinu Milada Dvořáková 1939-11-10
Movie Mořská panna Witkónská 1939-12-01
Movie Svátek věřitelů bývalá Hegnerova žena 1939-10-13
Movie Nevinná Klečínská 1939-11-24
Movie Bílá vrána Lucie Boučková 1938-09-09
Movie Lízin let do nebe Sýkorová 1938-02-12
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara Muknšnáblová 1938-01-14
Movie Co se šeptá klepna 1938-09-27
Movie Holka nebo kluk? Jindřiška Lenská 1938-02-03
Movie A Step into the Darkness Fat Guest's Wife 1938-02-17
Movie Druhé mládí 1938-10-07
Movie Jarka a Věra Pšeničková 1938-12-02
Movie Andula vyhrála Unknown 1938-12-02
Movie Manželka něco tuší Unknown 1938-10-14
Movie Svatební cesta Helenina matka 1938-10-28
Movie Rozkošný příběh Ema Neradová 1937-01-29
Movie Lidé na kře Máli 1937-02-05
Movie Camel Through The Eye Of A Needle Továrnice Stepánová 1937-01-19
Movie Advokátka Věra matka Donátová 1937-04-30
Movie Karel Hynek Mácha 1937-09-15
Movie Na tý louce zelený Lola Palička 1936-08-07
Movie Světlo jeho očí Davidová 1936-03-06
Movie Uličnice vychovatelka 1936-10-23
Movie Švadlenka 1936-11-27
Movie Pozdní láska 1935-06-07
Movie Polibek ve sněhu Unknown 1935-03-29
Movie Pan otec Karafiát Unknown 1935-08-02
Movie Vdavky Nanynky Kulichovy Knedlhansová 1935-12-25
Movie Zlatá Kateřina Kateřina Kremličková 1934-02-23
Movie Jindra, the Countess Ostrovín 1934-01-05
Movie Z bláta do louže Hilda 1934-04-06
Movie Žena, která ví, co chce Babetta 1934-08-17
Movie Polská krev Jadwiga Kwasińská 1934-12-21
Movie Tisíc za jednu noc Unknown 1933-02-03
Movie On the Sunnyside 1933-12-01
Movie Sňatková kancelář Košková 1932-03-11
Movie Anton Spelec, Sharp-Shooter Teresa 1932-12-16
Movie The Undertaker nevěsta Anna Plicová, neteř paní Plicové 1932-06-10
Movie Tajemství lékařovo Unknown 1931-01-02
Movie Muži v offsidu Šmalfusová 1931-09-11
Movie Žena, která se směje Unknown 1931-03-20
Movie Fidlovačka Markyta 1930-12-25
Movie Diebe Unknown 1928-12-04
Movie Mořská panna Unknown 1926-08-27
Movie Nad propastí Unknown 1922-03-03
Movie Mrtví žijí Unknown 1922-07-28
Movie Manželé paní Mileny Unknown 1922-07-28
Movie Poslední polibek 1922-09-01
Movie Dvě matky 1921-02-05
Movie Trny a květy 1921-12-23
Movie Mnichovo srdce Unknown 1921-09-16
Movie Noční děs 1914-12-25