Image of Alena Vránová

Alena Vránová

Sorry, couldn't find any biography for Alena Vránová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 30, 1932
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the movie O ševci Matoušovi 1948-03-26
Latest Project:
Movie Kdo hledá, najde 2007-12-31
Known For
Filmography
Movie Kdo hledá, najde Tonka 2007-12-31
Movie Krásný čas 2006-11-19
Movie Andělská tvář Madame Pinaudová 2002-03-14
Movie Poe a vražda krásné dívky 1996-01-01
Series Sins for Detective Show Viewers 1995-01-01
Series Náhrdelník 1992-01-01
Movie Hodinář 1988-01-01
Movie Sukňa lenže zelená 1988-01-01
Movie Když hraje klarinet 1985-01-01
Movie Dovolená na úrovni 1984-01-01
Movie Příběh chlapce, který miloval svou práci 1982-01-01
Movie I'll Be Good, Old Man! Olga Bergnerová 1979-07-01
Movie Kateřina zlé pověsti Kateřina Kejřová 1976-01-01
Movie Recepty doktora Kudrny Dr. Slávka Lacinová 1975-01-01
Movie Vím, že jsi vrah... Eva Simonová 1972-01-21
Movie Růže a prsten 1972-01-01
Movie Třírohý klobouk 1971-01-01
Movie Marcelka 1971-12-01
Movie Svatá hříšnice 1970-12-25
Movie Prípad pre obhajcu 1964-12-25
Movie Magdalena Dobromila Rettigová 1961-01-01
Movie Konec cesty Eva Kostková 1960-03-11
Movie Playing with the Devil princezna Dišperanda 1957-04-26
Movie Hudba z Marsu Hana Jelínková, sekretářka ředitele 1955-05-27
Movie Holiday with Angel Marie Dobesová - teacher 1953-04-03
Movie The Proud Princess Princezna Krasomila 1952-09-26
Movie V trestném území daughter of Maresová 1951-01-12
Movie O ševci Matoušovi 1948-03-26