Image of Marie Norrová

Marie Norrová

Sorry, couldn't find any biography for Marie Norrová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 2, 1912
Movie/TV Credits:
20
First Appeared:
In the movie Irčin románek 1936-09-11
Latest Project:
Movie Holiday with Angel 1953-04-03
Known For
Poster of Magical River
Poster of Pražský flamendr
Poster of Station Master
Poster of Ženy u benzinu
Filmography
Movie Holiday with Angel Stehlík's wife 1953-04-03
Movie Magical River Unknown 1946-01-25
Movie Pražský flamendr Bětka 1942-01-23
Movie Station Master Unknown 1941-04-12
Movie Pro kamaráda Anička 1941-01-31
Movie Provdám svou ženu Unknown 1941-08-08
Movie Adam a Eva Tonča 1940-04-30
Movie Konečně sami Emilka 1940-07-05
Movie Artur a Leontýna služka u Drmolů Katynka 1940-08-16
Movie Slávko nedej se! Alena Skalská 1939-01-20
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Sabinka 1939-03-10
Movie Ženy u benzinu Katka Dlouhá 1939-11-10
Movie Eighteen Years Old Unknown 1939-04-21
Movie Kdybych byl tátou Kubešová 1939-03-10
Movie Armádní dvojčata snoubenka štábního rotmistra 1938-02-04
Movie Ideál septimy septimánka Soňa Urbanová 1938-09-16
Movie Děvče za výkladem Unknown 1937-05-07
Movie Výdělečné ženy Unknown 1937-11-26
Movie Poslíček lásky Liduška 1937-12-07
Movie Irčin románek sekretářka 1936-09-11