Image of Michal Novotný

Michal Novotný

Sorry, couldn't find any biography for Michal Novotný. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 11, 1979 In Kolín, Československo
Movie/TV Credits:
26
First Appeared:
In the series Love Lost 2002-02-25
Latest Project:
Series Dvojka na zabití 2021-09-04
Known For
Poster of Dvojka na zabití
Poster of Krejzovi
Poster of Partička
Poster of Kriminálka Anděl
Filmography
Series Dvojka na zabití Honza 2021-09-04
Movie Brouk v hlavě Štěpán 2020-09-11
Series Kameňák Adam Beránek 2019-02-22
Series Parta z penzionu Michal Novotný 2019-05-09
Movie Amadeus Josef II., rakouský císař 2018-02-05
Series Krejzovi Pavel Petrů 2018-09-02
Movie Pravý rytíř Bernard 2016-12-24
Series We love Czechia self 2013-04-07
Movie Tender Waves profesor Voříšek 2013-12-18
Movie Labyrinth Unknown 2012-01-12
Movie Stín smrtihlava Oldřich Filípek 2012-07-23
Series Partička Unknown 2011-03-18
Movie Men in Hope číšník 2011-08-25
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Movie Doktor od jezera hrochů spolupacient Bedřich Piml 2010-02-25
Series Poste restante Unknown 2010-02-26
Movie Klub osamělých srdcí Unknown 2010-04-25
Movie Tobruk Private Ruzicka 2008-09-04
Series Kriminálka Anděl Rudolf Uhlíř 2008-09-01
Movie O bílé paní Unknown 2008-12-25
Movie Chyťte doktora rocker 2007-11-29
Series Místo nahoře Unknown 2004-04-05
Movie Non Plus Ultras Potapěč 2004-08-04
Movie Brouk v hlavě Unknown 2003-01-05
Series Kobova garáž Unknown 2003-05-11
Series Love Lost Unknown 2002-02-25